Prosím vás,ako sa holite ku gynekológovi? úplne všetko či len okolie bikín? musím ísť na vyšetrenie,už to veľmi dlho odkladám,aj kvôli tomuto,ale tentoraz ma zdravotné problémy donútili.nechcem sa cítiť ešte viac trápne,ako už sa cítim.mam úplný stres z toho vyšetrenia a aj že nebudem nejako "správne" oholena. Ja viem, že je to pre nich ich práca a vôbec ich to nezaujíma,ale aj tak...
Videla som u gyn uz vsetky typy ochlpenia/oholenia, nikto to neriesi, ako sa budes citit ok, tak chod...zeny ti tu asi nebudu rozpravat a posielat fotky strihu
je to úplne jedno, gynekológovia už videli v tomto smere naozaj všetko 😀 nechaj to tak ako to máš bežne, žiadny špeciálny strih kvôli vyšetreniu pestovať nemusíš.
Môj gyndoš požaduje srdiečko, opýtaj sa tvojho čo by rád videl.
Ved urob tak, aby zo bolo pre teba komfortné. Zbytočne sa budeš holiť do hladká, ak si zvyknutá na ochlpenie a budeš sa cítiť zle..
Nerozumiem tým stresom. Hlavná je hygiena. A vzhľad he nepodstatný. Úprimne, ja mam časť vydepilovanu.. A potom už len " doladujem" podľa nálady a chuti. Občas je všetko dolu. Občas tam kúsok nechám. V tehotenstve to bola celkom sranda. Nedovidela som tam dobre, a holila sa zo zrkadielko, takže to vyzeralo ako kruhy v obilí 🤷♀️😂
Fantázii sa medze nekladú
ver, že lekárom to je naozaj jedno.. si jedna pacientka z xy počas toho dňa a týždňa, nijako špeciálne to nebudú riešiť a o dve hodiny ani nebudú vedieť, že si tam bola, lebo ich dostatočne zamestnajú iné pacientky..
Hlavne sa umy
Hlavne aby si sa ty cítila dobre … ja vždy idem na hladko ale to len preto že tak sa cítim JA NAJLEPŠIE . Ty urob tak aby bolo TEBE NAJLEPŠIE .
ja sa vzdy oholim. Hanbila by som sa ist chlpata. Isla som k porodu lebo som si dole nedovidela a osmykali ma nasucho :D
Ja som sa Holila prvé roky a potom raz som išla narýchlo a až keď bolo po, tak som si uvedomila že nie som oholena. Ale tak si vravím, že dala tetka z dediny sa tiež isto neboli keď tam chodí. Ani pred pôrodom som sa neholila ani mi nekazali, brali to v pohode.
absolutne nie je dovod riesit holenie pred navstevou gyn. Tak ako to mas bezne maj aj vtedy.. ak sa zena neholi vobec tak vobec ide ako je, ak pride neoholena s mesacnymi ci tyzdnovymi chlpkami,alebo na hladko, je to uplne jedno…ziadne “spravne” holenie sa ku gyn nepozaduje…
Prioritne predsa ide o vnutro vaginy, nie o to ci ma/ nema niekto chlpy ….
fakt to neries, chod tam ako fungujes s holenim bezne