Návaly tepla a potu

pupetko263
28. mar 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte máte aj vy taký problém že Vám je teplo že sa potíte je 12.den od menštruácie a pripisujem to buď ovulacii alebo hormónom alebo stresu.Mám 37 rokov a 2 deti u gynekológa je všetko OK. Dúfam že som není jediná čo má takýto problém

oila
28. mar 2023

Nemoze to byt predzvest menopauzy? Ci to trepem? Neviem, uz som ale pocula, ze prisla aj takto skor, cize by to nemusela byt az taka hlupost. Tazko povedat. Ale zase je zvlastne, ze to mas iba v noci.

deti95060810
28. mar 2023

@oila nikde nevidím že v noci... či...

macilaci
28. mar 2023

@pupetko263 ja mám už cca skoro rok v noci neskutočné návaly tepla, teraz posledné 2 týždne sem tam aj cez deň. Domáci test na menopauzu mi vyšiel pozitívne. Ešte v novembri na gynde boli hormóny OK. Budem mať 44🤔

stellarstar
28. mar 2023

@deti95060810 aj ja musela 2x prečítať odkiaľ berie v noci 🤣🤣🙈

stellarstar
28. mar 2023

@oila kde si čítala že v noci??

stellarstar
28. mar 2023

@pupetko263 môže to byť už hormónmi ja sa potim cez den aj v noci. Preto spim v noci s malým uterákom
@macilaci prosím odkiaľ si ten test kúpila? Ja to potenie mám tiež vo dne v noci a na gyndu sa dostanem až v máji júni. Vďaka. Ja som užívala meno... niečo názov som už zabudla minulý rok a pomohol mi nemala som toľko návaly tepla. Asi zas kúpim

macilaci
28. mar 2023

@stellarstar v Dr. Maxe mi ho objednali. Sú tam 2 ks. Cca 12 €. To potenie v noci je neskutočné, prezliekam sa aj 3x😕😡

stellarstar
28. mar 2023

@macilaci hej akurát pozerám na nete majú aj na amazone ( žijem v AT ) tak kuknem ci u nás majú v lekárni ked nie tak objednám. Ti verim ja tiež vstávam mokrá jak zo sprchy 🙈 a vlasy najmä tie vždy mokré. Ja som to gyn už vravela minulý rok ale nejak to " nepočul " alebo nechcel počuť neviem. Lebo teraz sa mi aj spánok o dosť zhoršil a čítam ze to aj s hormónmi súvisí 🙈

macilaci
28. mar 2023

@stellarstar aj ja som hovorila už dávnejšie , nič 😕😡.. V piatok idem k nemu tak už dúfam mi dačo poradí.