Natrhnutá achilovka

stella1968
3. nov 2017

Ahojte babulky potrebujem radu.Mam problem s nohou uz od 14.10. Pichloa v nej a odvtedy boli.Bola som u lekara, ten ma poslal k chirurgovi a ten do nemocnice na sono vraj nieco s achilovkou.Marodit som nechcela tak som pracovala s opuchnutou nohou a krivanim.To sono mi robili az dnes a tam mi povedali,ze mam rotrhnutu 1/3achilovky.Kedze som mala termin az poobede a chirurga som nestihla az v pondelok viete mi niekto povedat ako sa to lieci?asi som spravila chybu ze som nesla na marodku ale co uz....dakujem vam

jazmina83
3. nov 2017

@stella1968 Ahoj, naozaj ta nechcem strasit, ale mne 15.7 praskla achilovka, drzala na 40% a musela som ist o par dni na operaciu. 10 dni som mala dlahu, potom ortezu a barle som mala celych 10 tyzdnov, neustale bolesti, a na choru nohu som mohla doslapnut po 8tyzdnoch po operacii. Znova som sa ucila chodit, pomaly soferovat, rehabilitacie atd...vsetko sa zlepsovalo a vcera po rehabilitacii mi praskla znova. Neviem, co ma caka, ale prezit toto peklo odznova nechcem.

Treba hlavne vela trpezlivosti a pevnej vole,.drzim velmi palce ;)

kacena4
3. nov 2017

kamarat mal tiez natrhnutu achilovku v maji, operacia, rehabka, dlahy, liecba.... potom mu znova praskla alebo tusim cela sa pretrhla a museli znova operovat a je stale doma ☹ takze urcite si daj bacha a nepresiluj sa chodenim a chod s tym k dr hned v pondelok rano a nech to riesi co s tym dalej. ale teda urcite rataj s pn-kou. drzim palceky

stella1968
autor
4. nov 2017

@jazmina83 ach boze chuda dievca!!!!!no ja dufam ze budem fit velmi rychlo v decembri ma syn stuzkovu.Dakujem za odpoved

stella1968
autor
4. nov 2017

@kacena4 dakujem krasne dam vediet co mi povie v pondelok