Ahojte zeny.. pytam sa skor zo zaujimavosti ze aka je statistika. Narastli vam prsia po nabrati na hmotnosti? Kolko ste pribrali ked ste zaregistrovali daku zmenu? Fakt je to skor zo zaujimavosti viem ze kazde telo inak reaguje kazdej sa inak uklada tuk
@miadi ano ale tehu a kojenie je asi iny pripad. To aj mne narastli z B na E no lenze potom pekne zas splasli😄
Áno narástli aj prsia. Spolu s bruchom a zadkom. Až na to že už rastú smerom k zemi 😁. Neviem či je to až taká výhra 😁.
Vždy mi rastu prsia pri pribrati
No mne nie.Narastlo mi brucho aj zadok a prsia mám stále malé.Pekne nespravodlivé.
Ano cca po 4kg mi narastli aj o cislo...
Ano, ale ja som pribrala, ked som zacala cvicit, takze aj proporcie tela sa mi zmenili…
Tak ja mam prsia rovnake, ja ked priberam alebo chudnem, hybe sa u mna brucho a zadok/stehna. Takze ked som chudsia prsia vyzeraju byt opticky vacsie, ale to len preto ze mam ploche brucho. Zato ked priberiem tuk do brucha prsia vyzeraju byt mensie.
Áno pribrala som 6 kg za rok a prsia o číslo väčšie
Som postava hruška - takže priberám hlavne boky, stehná, potom brucho a keď sa toho nabalí viac, tak napokon aj prsia. Chudnem presne opačne. Prvé sa zmenšujú prsia... 😒
jasné,že sa zväčšia.....keď som schudla,tak sa zmenšili na pôvodnú veľkosť.
Teraz mám 20 kilo naviac a snažím sa zasa schudnúť
Ja som mala pri 49 kil 70 A a teraz mam 70kg ale svalovu hmotu a mam prsia 80C
mne az po porode, nepribrala som
U mna kazde kg navyse je +1cm na prsiach, porazit ma z toho ide
Mne nie. A to ma štve. Len brucho a boky. 🙄
áno,zväčšili sa mi,keď som pribrala cca 9kíl ale teda tuk sa mi uložil aj na zadku,bokoch a bruchu a teraz mám dilemu,či chcem schudnúť a stratím prsia alebo ostanem na váhe +9kíl 😀 a taktiež pred menštruáciou ich mám niekedy aj o číslo väčšie 🙈
Keď som si brala manžela, tak som mala 48 kg a prsis mini béčka. Teraz mám 58 kg a prsia pekné plné béčka. Výšku mám 168 cm, takže áno s kilami, aj prsia. Pribrala som komplet všade. Postavu mám ako typická hruška, ale úprimne teraz sa cítim omnoho viac žensky ako predtým. Vtedy to zachraňoval len zadok a boky.
Ano v teho a pri kojeni z B na D ale ked som schudla sa zmenisili. Teraz si Drzim vahu okolo 60 kg aby boli prsia pred tym pri 55kg boli mini.