Ahojte!
Chcem sa vás opýtať či ste mali podobnú skúsenosť. S manželom sme mali nechránený styk. Máme 10-mesačné bábo a nakoľko sa necítime hneď na ďalšie tak používame Pharmatex akurát ten raz sme ho nemali ale manžel sa najskôr .. vie čo :D .. pri "predohre" čiže pred tým ako sme začali styk ale kalendárik mi ukazoval deň pred ovulkou. Výtok pozorujem a celkom to sedelo. Manžel povedal že zrejme mu nič potom "neušlo" ale už mi 6. deň mešká menzes mám iba taký hustejší žltkastý výtok. Testy som si robila 2 jeden na 3. meškajúci deň a druhý na 5. deň oba boli negatívne.. čo si o tom myslíte? Len sa prosím vás nesmejte zo mňa. ďakujem 🙂
@kiki75 aj teraz som si urobila test a negativny..uz asi 3 dni mavam bolesti akoby som uz mala dostat a stale nic. Mne ho poradila znama ze je dost spolahlivy no uvidime...kazdopadne dakujem za odpoved 😉
to moze byt kludne aj predzvest menzesu, ako kludne, no je to tazko treba si spravit test po pripade si zajst k lekarovi. asi ti nemame co ineho odporucit
dúfam v to, dnes je 7 deň urobila som si ďalší test a znova negatívny a brucho ma tak pobolieva akoby som sama dostať len stále len ten výtok no uvídíme..
No poradit ti neviem, skus test neskor, vacsinou su neskor presnejsie. Len tolko,ze ja som.otehotnela pri pharmatexe.....u nas to nebolo nic tragicke,lebo akurat oddalsieho mesiaca sme to chceli skusat, cize nase druhe dieta prislo na.svet o mesiac skor 🙂 ale pharmatex by som uznepouzivala.....