Zdravím som z toho momentálne zmätená... MS som mala dostať 18. apríla vždy mi chodí skôr neskôr ako skorej a teraz 14. som spozorovala také hnedé na vložke potom to prešlo akoby do tmavej krvi ale tak málo, že mám len jednu intimku za deň.Brucho mám nafúknuté a pocity akoby si mala rozbehnúť Ms ale nič. Dnes je to tretí deň. Meriam si bazálnu teplotu počítačom Lady Comp a ten mi ukázal aj ovuláciu, že bola 4. apríla. Teploty mám dosť vysoké keby prebehla Ms klesli by...(poznám to podľa grafov) Takže normálna Ms to nie je. Meriam sa pravidelne a aj teraz sa ma pýta na Ms podľa teplôt, ale je mám stále len taku hnedo-červenú také akoby tmavé na vložke ale strašne málo je to skôr ako výtok žiadne krvácanie.(ako minimalne krvi ).. Divné je, že mi to prišlo 5 dní pred Ms lebo mne vždy príde Ms o 4 dni neskôr prvý deň to mám slabé a potom sa to rozbehne... Máte s tým skúsenosti? Bud. pondelok mám termín u lekárky kontrola... Asi si dám urobiť aj hormonálny profil. Ako bolesti nemám preto si nemyslím, že mám nejaký zápal alebo cysta a chorá tiež nie som.
@sylwi23 ahoj, moze to byt aj nizky progesteron. Ak ovu prebehla a teplota je hore, progesteron by mal byt pritomny, len ci dostatocny. Podla mna ms este pride. Mozes o par dni skusit aj test. Uvidis, co ti povie gyn, uvidis, ci sa to bude opakovat v dalsom cykle, snad nie
Tiez som na to myslela ci to nie je ten progesteron... Ja som posledne dva mala normálne...Dnes mám toho menej ako vcera ale je to len akoby vytok ziadna krv ktora zo mna tecie... Ta teplota sa drzi hore viem ze po ovu ju mam vzdy hore prvy den Ms stupne nahor to mi vtedy zacalo to hnede ale stale nic a teplota sa drzi hore mne vzdy pri MS klesne tak uvidim... Dakujem a snad to bude ok
Proste mám pocit ze to skôr skoro nemám vôbec sa to nijak viac nespustilo...Tiez som si vravela ze je to asi len pred Ms a spustí sa mi ...
Nemyslim si ze som tehotna ale ak sa to nespusti bud. tyzden urobim si radsej test... Pocula som ze uhniezdovanie takto nejak môze vyzerat pred Ms spinenie ale nemyslim si to ze je to môj pripad.
@sylwi23 ano, v podstate si myslim, ze mas sama velmi dobre svoje cykly odpozorovane. Asi ostava uz len cakat, co bude dalsie dni. Chapem, ze je to aj trochu stresujuce, ale vekom sa nam podobne nezrovnalosti mozu vyskytnut castejsie. Mozno je to len jednorazovy vykyv a bude to ok 🙂
Tak nabehla mi presne v čase ako mi aj Lady Comp ukázal normálna menštruácia tak možno mám naozaj menej progesteronu a preto to špinenie... V pondelok som u lekárky tak sa na to opýtam... ale možno je to aj úplne normálne keď mi normálne nabehla v termíne a možno sa to už nebude vôbec opakovať tak ako aj iné cykle som to nemávala...
@sylwi23 ano, uvidis, mohlo to byt len jednorazove, nejaky problem s ovulaciou, ale nabuduce moze byt vsetko ok
@sylwi23 ja som mala toto isze ked som bola tehotna 🙈
Nie tehotná nie som urcite teplota mi krásne klesla dole a mám normálnu silnú menštruáciu silnejšiu ako posledné dva razy .... Ovuláciu som mala isto 4. apríla podľa mňa menej hormónov Progesteron to som čítala že vtedy je pres Ms špinenie
@sylwi23 nie každý mesiac musíš mať rovnakú MS