Ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať ktorá mala cystu na vaječníku či vám zabrali thiaminove injekcie? Ja mám cystu 0,55mm operáci by som sa najradšej chcela vyhnúť. Poprípade čo vám zabralo niejaké čaje alebo vitamíny. Ďakujem za odpoveď.
0,55mm? Neprepisala si sa? Ved to nic neni.
@nicoliy no ja som mala teda cystu na vaječníku asi 6-7cm musela by som to pozrieť ale teda na pohotovosti mi pichli injekciu od bolesti a tam to skončilo. Povedali vydržať možno praskne a keby boli problémy hneď prísť. Ja som si kúpila na pitie aloe vera brusnicovy gél lebo to ženy ospevovali že dobré na cysty a zvýšila som dávku CBD.
@nicoliy ja som mala 3x cystu 7cm a 9cm dve , no všetko sa riešilo operačne pretože keď som ležala na chirurgii mi praskla a začalo mi zalievať brucho krvou 🙂 ale táto posledná čo bola tak zmizla sama , len som mala počas ms bolesti a keď som išla na kontrolu tam nebola
@simona1998 fuha ake strašne rozmery ☹ to boli krvave cysty, čokoládové, endometricke?
mne moja doktorka vravela ze cysty pod 5cm neriesia, nad 5cm uz navrhuje operaciu...odporucila mi indol, na mna uzasne zabera, cysta mi zmizne ak nasadim indol
Repik lekarsky