Ahojte
idem sa sem vypisat, lebo …..
Pred rokom a pol mi vybrali zhubny 10cm nador z vajecnika.
Samozrejme mi vybeali cely vajecnik, vajcovod.
Bol pekne ohraniceny, ziadne metastazy ani nic.
Nebola som na ziadnu chemo ani nic.
No 7.2. mam ist opat ku gynekologovi.
A tak hrozne sa bojim, bojim sa, ze zas mi nieco najdu
Odkedy mam termin, budim sa cele noci, nedokazem spat,
dnes som sa zo sna zobudila s tym, ze je to posledny ja jar co zijem.
Nemam manzela ani nikoho, citim ze to nezvladam sama :(
mam 32 a nechcem este umriet :(
ja nemam dieta a bojim sa, ze ho ani mat nebudem, uplne som bezradna posledne dni.
Neviem ci si mam dat nejake lieky na ukludnenie alebo :(
Tak teta mala predtým syna a potom ešte dcéru v 34 rokoch
Lieky si dajte určite..pomôže to
@amy2807 dakujem za povzbudenie
Za málo..netreba na to myslieť vôbec..aj minulý rok som sa snou rozprávala lebo aj ja som mala cysty a podobne . Bola akurát u lekára a že všetko ok .
Ahoj, v prvom rade si uvedom, aka si bojovnicka a ako si to statocne zvladla pred rokom a pol..💪
V druhom rade sa upokoj a zacni premyslat o svojich organoch v tom zmysle, ze su zdrave a vyliecene a ze este tu s tebou budu aspon pol storocia ☺️
Chod si radsej zacvicit hormonalnu yogu a spoj sa sama so sebou. A potom stale nieco rob, zamestnavaj mysel nejakymi cinnostami..drzim palce a som presvedcena o tom, ze budes v poriadku 🥰 a potom sa len budes smuat nad tym, ako si stresovala..
Mam kamosku, presne v tom istom veku sa jej stalo to iste, tiez stacila operacia. Je to uz nejakych 10 rokov a odvtedy sa jej to nezopakovalo.
Ja ta uplne chapem, bola som v rovnakej situacii. Na ten strach ti maloco pomoze, skus nejake lieky na upokojenie, mne pomohlo Magne B6. A citat zaujimavu knihu. Vtedy som na to nemyslela.
Ja som sa uz potom aj tesila na kontrolu, ze budem mat uz po tom a konecne pokoj. Najhorsi je strach.
Drzim palce a neboj sa, nic nenajdu.🙂
Ale neboj, musis inak mysliet. Vzdy sa nieco moze stat a prave tymi kontrolami mas istotu, ze nic zle nehrozi. Treba sa k tomu inak postavit. Mne na onkogyn hovorili sestricky, ze to je idealny pristup. Ze vies, ze sa mozno nieco moze stat, ale zijes zivot a chces byt happy.
Teta mala tiež nádor tiež na vaječníku keď mala 30 rokov vybrali jej tiež vtedy pravý vaječník odvtedy ma pokoj tiež nepodstúpila žiadnu liečbu dnes má 67 a odvtedy má pokoj..žiadny nález ale radikálne zmenila životný štýl prestala fajčiť prestala jesť nezdravo a a začala chodiť na turistiku.povedala že prve dve kontroly sa tiež bála aby dačo nenašli ale potom už neriesila. .