Dobrý deň je tu už síce veľa tém ohľadne nádoru na vaječniku lenže mňa zaujma celý priebeh od zistenia až po liečbu. Pred týždňom som bola u lekára pre bolesť v podbrušku. Zistil mi zápal maternice a zväčšený vaječníku. Nasadil ATB a o týždeň na kontrolu. Pozrel ma že ATB zabrali a kontroloval vaječník a premeriaval a zapísal si lebo tam našiel útvar veľkosť skoro 6cm čo povedal že predtým to tam nevidel. Hovoril že cysta to nieje ale vyzerá ako nádor. Vzal mi krv na onkomarkéry a urobil cytologiu w že ak sa mi o týždeň neozve je to v poriadku. Lenže keď som mu oznámila Že mám aj hrčku v prsníku mi povedal že to bolo odomňa nezodpovedné mu to povedať že ak to je zhubné môže to byť metastáza.
Podla mna sa len zle vyjadril, respektive si ho nepochopila. O hrcke si mu mala povedat hned. Teraz musis pockat na vysledky
Och,to mi ke luto.Zatial nemas vysledky,tak nic nie je urcene.Moze to byt len cysta a aj lekar sa moze mylit.
@patka182 treba počkať na výsledky, ešte to nemusí nič znamenať, ale prepáč ja si neodpustím, ty si nájdeš hrcku v prsníku a povieš do doktorovi len tak medzi rečou až keď riešiš iný gynekologicky problém? Ach žena…😖
Ja som mala aj veľkostne Taký nádor, našťastie nezhubný, dali mi ho von laparoskopicky.
@patka182 nezodpovednéje od lekára ti takto bez výsledkov akože oznamovať diagnozy. Ak by si mala už metastázy určite by si nemala len bolenie v podbrušku .