ahojte
ma niekto skusenosti s nadmerným množstvom folikul vo vajičku? moze mi niekto poradit ci mozem otehotniet alebo sa da tato diagnoza liecit? bola som uz 2krat na ivf v heliose a neuspesne dakujem
Ahoj
Máš na mysli viac folikúl rovnakej veľkosti a ani jeden dominantný,ktorý by mal prasknúť?
ja mám ten istý problém,vzniká zo stimulantov,mne dali Hak na utlmenie,počas niekoľkých cyklov by mali prasknúť.Ja som pred tehu brala duphaston na úpravu cyklu,už aj vtedy som mala takýto problém a ten mi pomohol otehotnieť.Prajem veľa šťastia a skoré otehotnenie! 😉
Ahoj aj ja som mala strašne veľa vajíčok, mám polycystické vaječníky. Stimuláciou na IVF sa mi vytvorilo veľa vajíčok, rástli rovnomerne a na 15 deň všetky spľasli. Strašne som bola nešťastná,lebo som chcela bábätko. Na IVF sme neišli, lebo nebolo ani jedno dostatočne veľké. Potom som čakala na menštruáciu a tá nechodila skoro dva mesiace a to už som bola tehotná asi mesiac. Bohužiaľ som to zistila neskoro, takže o bábätko sme v 8 týždni prišli, keďže som si musela pichať Fraxiparin. Ale od potratu som do troch mesiacov otehotnela a donosila zdravú dcéru. Tak to nevzdávajte........
Skús to opísať presnejšie, pretože vajíčko sa nachádza vo folikule a otázka je preto dosť mätúca.