Baby mate skusenosti s nadchou v tehotenstve ako ste ju liecili.ja som ju dostala od mojho syna uz asi treti den ma trapi zapchaty nos 😪 v hlave mi huci ako keby ma niekto ovalil..je mi zle od zaludka no uz som zufala 🙁 nejaku radu ci mozem nejake spreje do nosa.tie s morskou vodou nezaberaju povedala by som ze mi este viac upchaju nos..dakujem za vsetky rady..zuzana
Este sa moze Mucoviral
@zuzdom Ahoj, skus pouzit nosnu sprchu.. nosne dutiny sa pri nej vymyvaju len morskou solou a je to teda absolutne neskodne aj pocas tehotenstva. okrem toho je to vyborna pomocka aj pri zapaloch nosnych dutin, ci inych ochoreniach pri ktorych sa ti nosne dutiny uzatvoria (napriklad usne zapaly), takze vyuzijes aj ked uz tehotna nebudes. http://skolafreedivingu.cz/clanky/konvicka-neti...
ja som používala vincentku prípadne som sa naparovala s harmančekom. a ešte super vec je biolampa.
Bioptron je veľmi dobrý, neškodí. Oxy spray do nosa-okysličená voda v spreji alebo j FIRST-obsahuje propolis a11 protizápalových byliniek....do nosa, do hrdla striekať viackrát denne.Moja dcéra používala aj prírodný produkt bez vedľajších účinkov, pomohol a dieťatko je zdravé.Veď radšej prírodné veci ako syntetiku,nie?🙂
@zuzdom len morska sol alebo vincentka sprej do nosa.neboj prejde 🙂