ahojte mozem sa spytat, predvcerom mi skoncil menzes a mam zacat uzivat duphaston,ale neviem na ktori den? a kedy si urobit ovulacny test??? diky za kazdu radu 🙂
aj mne dala dr. od 15. dňa do 24 dňa dvakrát denne. snažíme sa o bábo a zatial nič.
ja som užívala od 14 dna 10 dni 2 tbl. denne ale po vysadeni som hned na druhy den dostala mrchu tak som potom zacala uzivat od 18 dna. Po 4 mesiacoch uzivania som otehotnela hned na prvy krat ako sme to skusili 🙂
@bibi21
@bibi21
@aja561 baby dakujem za info aj mne povedal ze na 14den ,ale ja som sa chcela popytat povedal mi ze ak budem mat ovulaciu...
@adrishiatko moooc gratulujem 🙂
ja beriem 16-25DC
dcérka bude mať tri rok vo februári. snažilkujeme sa od januára. v máji som mala potrat samovolný v 7 tt a odvtedy sa nám nezadarilo. Momentálne však to nechávame tak bo manžel je v nemocke so zápalom plúc a kým sa z toho dostane to ešte potrvá.
Mne včera akurát lekár nasadil Duphaston. Že ho mám začať brať od 16. dňa cyklu.
Ja som zacala brat duphaston dnes na 17dc do 27dc..ale doktorka povedala 1tbl denne.. je to problem??
@molly9991 Ahoj, ja užívam Duphaston od 16.dňa cyklu 1 ráno a 1 večer. Doktor Ti nepovedal ako ho máš užívať?