Pobolieva ma na pravej strane, ale úplne dole ako je ochlpenie na pravej strane. Kde sa prosím nachádza vajecnik v akej úrovni podbruska?
@rebi789 viem ze sa nachádzajú v podbrušku ale neviem presne v akej úrovni, tak neviem ci ma pobolieva mechúr črevo alebo vajecnik. Na obrázkoch je to všade inak, napr.10 cm.pod pupkom, mňa to boli tak 20 cm.pod pupkom v pravo.
Tam, určite nie sú vaječniky. Veď, si najdi na internete a natomiu vnutornych orgánov.
Mne bolí pri ovulácii tiež presne tam ako si označila na obrázku a pravá strana má bolí vždy viac ako ľavá. Takže predpokladám že sa tam tie vaječníky naozaj nachádzaju bez toho aby som si teraz musela študovať nejaké obrázky ktoré tiež nemusia byť úplne presné.
@lenicka999 ďakujem, aj mňa tam boli teraz ked mam ovulaciu, preto si myslím tiež že tam je vajecnik.
Tie obrázky sú dosť matuce, niektoré ukazujú vajecnik takto dole ale na niektorých obrázkoch sú dosť vysoko tak neviem.
@anna777115 pozerala som.
Teraz som ešte raz pozerala obrázky každý ukazuje úplne inak. Najviac sa k tomu podobá jeden kde sú vaječníky asi na výške kostrče a dosť na strane, skoro až pri slabinach. Ako vravím mňa tam pobolieva, tak čo iné by to asi mohlo byť, presne pred ovuláciu a bolesť po dni zmizne a strieda strany každý mesiac.
Jeden mesiac ovulujes na pravej strane a druhy mesiac na ľavej. Ja mám citlivú tu pravú stranu. Takže každý druhy mesiac cítim počas ovulácie bolesť 🙂 keď ovulujem na ľavej strane ani o tom neviem.
Je to úplne normálne
@zorana999 a vieš prečo pravá strana zvykne pobolievať viac? Ja to tiež tak mám, že si ľavú stranu niekedy ani nevšimnem. Som praváčka, premýšľala som či to nie je že som viac na pravú stranu skrútená napríklad. Prekladám vždy pravú nohu cez ľavú.
Ono, každa žena je originál a neda sa držať nejakych grafov. Ja, osobne citim vaječniky v oblasti pod pupkom , po stranach. Tažško, povedať, lebo citiť možes, aj nejake upony. Ono, to miesto čo si vyznačila mi pride už, ako slabina.
@anna777115 aj mne viac ako slabina, len niekedy sa bolest rozlieva aj viac do priestoru. Kolegyňa mi vraví ze vajecniky sú kúsok pod pupkom.
Tiež si myslim, že vaječniky sú vyššie, ale ono bolesť može vystrelovať. Mňa na takomto mieste, ale na ĺavej strane bolelo hrubé črevo.
Vajecniky su vyssie. Viem naisto podla jaziev a ten jeden co mam si citim. Bolest casto vystreluje a pohybuje sa do stran. Moze ta boliet teda aj v tom mieste. Niekomu vystreluje do chrbta, do noh, do klbu. A dalsia vec tak ako popisujes zvykne bolievat niektorych ludi aj slepak. Neviem ci to mas prvy krat tieto bolesti alebo pravidelne.
@lenicka999 máš ju len citlivejšiu. Niektoré ženy keď ovuluju napr na ľavej strane nemôžu sa ani dvihnut z postele. Maju proste veľmi citlivu ľavú časť. Prežívajú to isté, ako keby mali menštruáciu. Podobne silné bolesti.
Si žena a nepoznáš anatómiu svojich pohlavných orgánov? Stačí dať do google a pozri si obrazok🤦♀️🤦♀️🤦♀️