Myslíte, že kvôli štítnej žľaze nemôžem otehotnieť?

maria1312
6. okt 2015

Babi že by kvôli štítnej žľazy nemôžem otehotnieť som aj chudokrmna a chýba mi železo a mam aj nízky tlak

seahorse27
6. okt 2015

Ak mas problemy so stitnou zlazou, tak moze byt problem s otehotnenim. Ak chces otehotniet, musis byt sledovana endokrinológom a on musi vediet, ze sa snazite, aby ti potom mohol upravit davkovanie.

zibi
6. okt 2015

@maria1312 chybajuce zelezo moze sposobovat neplodnost. je to aj dokazane, ze anemia sposobuje anovulacne cykly a poruchy menstruacie... nizky tlak asi nie ale stitna zlaza ano - podla toho ci ju mas liecenu a v norme ..ake mas vysledky?

maria1312
autor
6. okt 2015

Brala som lieky euthyrox to je na štítnu žľazu a ešte som brala acidum folicum q ešte sorbifer durules

zibi
6. okt 2015

@maria1312 tak mas znizenu...nemyslim , ze to je hlavny dovod. len tabletku muiss brat uz dozivotne...
skor by ste mali zajst na spermiogram ...z mojich dlhorocnych skusenosti 😅 co osm citala, pocula, vide.la..je vo velm malom pocte zena na vine, skor ma muz zle spermie... zena sa lieci, berie hormony a aj tak pride na to, ze ich ani nemusela brat kedze spermiogram je o nicom... ako dlho sa snazite uz?

zibi
6. okt 2015

@maria1312 sorbifer je zelezo a acidum folikum kyselina listova v podstate vitamin b to je v pohode a uz nie su anemicka?

maria1312
autor
6. okt 2015

Zibi áno ešte som

zibi
6. okt 2015

@maria1312 tak ber dalej a treba sa dat vysetrit..hormonalny profil, ci ovulujes? to ti gyndos nerobil?

maria1312
autor
6. okt 2015

Ne nerobil a to robí gynekológ

zibi
6. okt 2015

@maria1312 to sa ma pytas ci konstatujes?

babydesire
6. okt 2015

@maria1312 pises ze si brala tie lieky ...a uz ich neberies? Dovodov preco sa nedari moze byt veela od zleho nacasovania (netrafite ovulku) cez nejake zdravotne problemy ktore sa ale zistia potrebnymi vysetreniami (chybajuca ovulacia,endokrin.problemy,hematol.problemy,problem zo spermiami ci geneticke problemy a ine) nasadi sa liecba ( alebo operativny zakrok ako je napr.laparoskopia) a az po tie definitivne ako je endometrioza...nevieme ako dlho sa snazite,co vsetko ste podstupili,ci ste to konzultovali s gyn alebo v CARe...treba to zacat riesit s odbornikmi a hladat pricinu...vela stastia

veronikax
24. nov 2015

Prepac.... ale nemozem nereagovat na slovo CHUDOKRMNA 🙂))))))))