Babi že by kvôli štítnej žľazy nemôžem otehotnieť som aj chudokrmna a chýba mi železo a mam aj nízky tlak
Brala som lieky euthyrox to je na štítnu žľazu a ešte som brala acidum folicum q ešte sorbifer durules
@maria1312 tak mas znizenu...nemyslim , ze to je hlavny dovod. len tabletku muiss brat uz dozivotne...
skor by ste mali zajst na spermiogram ...z mojich dlhorocnych skusenosti 😅 co osm citala, pocula, vide.la..je vo velm malom pocte zena na vine, skor ma muz zle spermie... zena sa lieci, berie hormony a aj tak pride na to, ze ich ani nemusela brat kedze spermiogram je o nicom... ako dlho sa snazite uz?
Zibi áno ešte som
Ne nerobil a to robí gynekológ
@maria1312 pises ze si brala tie lieky ...a uz ich neberies? Dovodov preco sa nedari moze byt veela od zleho nacasovania (netrafite ovulku) cez nejake zdravotne problemy ktore sa ale zistia potrebnymi vysetreniami (chybajuca ovulacia,endokrin.problemy,hematol.problemy,problem zo spermiami ci geneticke problemy a ine) nasadi sa liecba ( alebo operativny zakrok ako je napr.laparoskopia) a az po tie definitivne ako je endometrioza...nevieme ako dlho sa snazite,co vsetko ste podstupili,ci ste to konzultovali s gyn alebo v CARe...treba to zacat riesit s odbornikmi a hladat pricinu...vela stastia
Prepac.... ale nemozem nereagovat na slovo CHUDOKRMNA 🙂))))))))
Ak mas problemy so stitnou zlazou, tak moze byt problem s otehotnenim. Ak chces otehotniet, musis byt sledovana endokrinológom a on musi vediet, ze sa snazite, aby ti potom mohol upravit davkovanie.