Ahojte mali ste alebo máte myomy a spôsobujú vám problémy? Ak áno aké? Mňa už 2 týždne boli moc v podbrušku a často chodím cikat. Vybrala som aj antibiotika ale nič nepomohlo. Idem na gyndu v pondelok
@lucia851 mám myomy a mám veľmi silnú menštruáciu a krvácanie mimo cyklu. Žiadne bolesti podbruška a ani častejšie močenie.... Budúci mesiac idem na operáciu. Som zvedavá aké to bude po nej....
@martina1201 bude to ine, lepsie 🙂 mne to uplne zmenilo zivot k lepsiemu. Drzim palce.
@amarilka26 ahoj operáciu som nestihla ešte poriesit lebo prvý raz mi ju zrušili kvôli korone a druhy raz som kvôli mojim psychickym problémom skončila v nemocnici. Tak ale už to idem riešiť
@lucia851 Drzim velmi palce. Ja som mavala velmi silne a dlhe krvacania s porodnymi bolestami, takze som koncila na pohotovosti kazdy mesiac. No operacii je to super, jednak som zostala tehotna hned ked sme sa mohli zacat snazit a menzes je uz max 3-4 dni a ani o nom poriadne neviem.
@amarilka26 ja idem na operáciu maternice mne ju majú dat von, a už menzes mat nebudem
@lucia851 áno. Silné, dlhé krvácanie (extrémne silné). Bolesť ani nie. A áno môže spôsobovať v niektorých prípadoch aj časté močenie. O pár dní idem na, druhú operáciu. Keďže sa nedal vybrať naraz, tak po troch mesiacoch opäť. Ale ja, som mala problémy zo silným a dlhým krvácaním tri roky až zistili, že veľký myom.
@lucia851 ako si dopadla mám podobne problémy ale nemám take bolesty len to nutkanie a divný pocit v pupku ako keby ma niekdo ťahal zaňho
@lucia851 ahoj ako si dopadla ja mám niečo podobne tiež mám myomy ďakujem ti za odpoved