Ahojte, má niekto z vás skúsenosti s nejakými čajmi alebo výťažkami z bylín, ktoré pomohli pri myómoch?
sonicka07: ja pijem MU čaj a robím si sedacie kúpele z rebríčka, no a pri poslednom ultrazvuku bol myóm o trošičku menší ako predtým.
solida,aky je to MU caj? a ten sedaci kupel si ako robis? to je nejaky specialny caj na kupel,alebo len suseny rebricek vysypes do kupela? to ma zaujima. ked pojdem na sk,tak si to kupim.
http://www.indonal.sk/pre-odbornu-verejnost
Ja chcem vyskúšať toto, ale až po pôrode.
sonicka07: sedací kúpeľ si pripravujem takto: večer namočím rebríček do studenej vody, tam ho nechám celú noc, nasledujúci deň to ešte prevarím a precedím a z tohto odvaru si po trošku prilievam do kúpeľa. MU čaj je zmes bylín, ono to chutí nie moc dobre (aspoň mne), no hlavne, aby pomohlo, no nie ? 😉 😉 😉
bibiana,velmi zaujimava stranka. uz asi 2 hodiny ju studujem. dik
ahojte koculky.... ja viem asi ako na tie myomi, cinska medicina... existuju prirodne bylinne zmesi a dobra je reflexna masaz.... na kolko sme obcianske zdruzenie zaoberajuce sa alternativnou regeneraciou... tak to je moja rada.
papa....
obcianskezdruzene: no tak sem s radou, verim, ze kazda z nas co sa s myomymi trapime, bude vdacna
@kendra
@obcianskezdruzenie ...ahoj aké združenie?
solida,beriem rozne caje-zenske,himalajsky, skusila som reiky ale nezda sa,ze by nieco pomahalo.
ak sa nebojis ihiel,skus akupunkturu,vraj to pomaha.
a aky mas myom a kde? ja mam dva akoby prilepene na maternici. skusame otehotniet,ale nejak sa nedari. vela stastia.