Mykóza s krvou

s1233594
19. sep 2021

dobry vecer.
mam na vas mensiu otazocku. mavam caste mykozy, no momentalne som dostala po dlshej dobe no tento krat je to spojene s jemnym krvacanim. meska mi i menstruacia, no tehotensky test negativny. miestami je lrvacanie take, ako keby mi mala zacat menstruacia no este sa poriadne nepustila a miestami nie je, je len tvarohovy vytok, no nie belavy, ale ruzovy. nestretl sa niektora z vas s takym niecim? mojmu gynekologovi som obkednana, no volny termin bol az o 2 mesiace takze musim este cakat a zatial sa snazim zistit co to moze byt. dakujem za kazdu radu

marci987
19. sep 2021

Ak mas nejaky gynekologicky problem,tak ta musi zobrat hned.A nie objednat o 2 mesiace.

luci_ba
20. sep 2021

@s1233594 presne ako pise marci. Ved o 2 mesiace sa mozes z mykozy zblázniť, a neliečene mykozy asi nie su uplna topka pre telo. Zbehni k tomu dr. ale to sa ti podla mna rozbieha menzes

s1233594
autor
20. sep 2021

@luci_ba hej rozumiem, no zatial bohuzail hladam radu aspon takto. mykoza nie je az taka silna co je v poriadku skor to krvacanie ma strasi. uz trva mozno aj tyzden, no je take ze raz ano a rqz nie alebo za keden den len trosku krvi a na druhy den o trosku viac, no nie je silne

s1233594
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sim_mi
20. sep 2021

@s1233594 wau to vazne budes cakat 2 mesiace a hladat info na internete? Okamzite by som bola u lekara

luci_ba
20. sep 2021

@s1233594 tak vidis, mas o dovod viac ísť k tomu lekarovi hneď, ja by som tam nacupitala určite ta vezmu ked mas problém. Drzim palec 😉

luccija
20. sep 2021

@s1233594 tak Ti začina menzes...pri mykoze môžeš mať krvavý výtok, ale nie normálne krvácanie.Chod k lekárovi dá Ti liek aj perorálne a potom na vkladanie do pošvy.Kup si probiotiká a obmedz sladké.Neliecene mykozy či opakujúce sa sú problem