Mykóza počas menštruácie

14. mar 2022

Ahojte baby. Poznate aka je mykoza neprijemna svinucha. Trapim sa tym opakovanie. Pricinu viem, aj co uzivat ako prevenciu. (mam iste ochorenia) Lekari mi uz nevedia pomoct, vzdy sa snazim o najlepsiu prevenciu. (Nejem cukor, muku atd. stravujem sa naozaj zdravo, pijem bylinky aj si robim kupele. Nastal vsak problem aj napriek mojej snahe. Dnes som dostala menstruaciu a rovno prisla aj mykoza. Zrovna silnejsie palenie. Moj doktor dnes neordinuje a preto pisem sem. Mozno mi budete vediet poradit. Su nejake volnopredajne lieky/kremy na mykozu pocas menstruacie? Su nejake co sa mozu vlozit aj pocas nej?

Nikde som sa to nedocitala. Do lekarne takto neprejdem, lebo mam aj obrovske bolesti. Nemam nikoho kto by tam za mna siel. Toto je ako na potvoru. Vsetko na kopu.

Vopred dakujem za odpovede

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. mar 2022

@mathias232 Alchemiku pijem pravidelne, aj dnes som si varila. Pijem kopu cajov od bylinkarky, aj naparky robim. Mam za sebou vela operacii, pobrate co to zo zenskych organov. Nemam ich ani komplet. A aj preto ta hormonalna nerovnovaha, co sa prejavuje aj v pochve. Kedze prichodom menstruacie hormony klesaju a meni sa Ph. Cysty na vajecniku (uz len na jednom), je toho dost. Bohuzial som vyskusala vsetko mozne.
Doma mam vzdy nieco, len nic je nie pouzitelne pocas menstruacie. Pali ma to az neznesitelne, po ociste si to aspom zvonka natriem ale moc nepomaha. 😞

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. mar 2022

@mathias232 ja mam znamu jednu bylinkarku z mojho okolia a ta mi robi na mieru cajiky aj take na kupanie od spodu. Zial aj genetika robi svoje a bylinky vsetko nevyliecia. Ale dakujem 👍