Mykóza po antibiotikách

22. sep 2022

Ahojte, po porode som mala horucky tak mi boli predpisane antibiotika, ale po ich uzivani som dostala mykozu v posve… strasne neprijemne svrbenie, bolest a suchost.. no nie a nie sa toho zbavit… nevedeli by ste mi poradit nejake volnopredajne lieky ktore pomozu?? Tazko ist pri dvoch detoch teraz ku lekarke… Dakujem za tipy!

mirkava
22. sep 2022

Skus zavolať lekárke, možno ti predpise aj po telefóne. Na voľnopredajné by som sa celkom nespoliehala

lilli68
22. sep 2022

Kúp si canesten combi - tableta do pošvy + krem na vonkajšie použitie

evka64
22. sep 2022

Tie volnopredajne lieky su vyhodene peniaze...zavolaj si na gyndu, nech ti predpisu klotrimazol vaginalne tablety...a ku atb treba probiotika papat....

autor
22. sep 2022

mam praveze gynoflor probiotika do posvy ale akosi nezaberaju

sjana7
22. sep 2022

Aj kojis ? Potom tiež nemôžeš brat hocičo....

nikpa
22. sep 2022

Mne voľnopredajné probiotiká do pošvy tiež nepomohli. Potom mi dr niečo predpísal a hneď to zabralo. Do budúcna si nasad s ATB rovno aj probiotiká.

autor
22. sep 2022

@nikpa ale to mi praveze predpisala porodnicka, lebo pred porodom som brala zas macmiror koli streptokokovi 🤦🏼‍♀️ a po nom zacala mikoza

autor
22. sep 2022

@sjana7 kojim praveze, asi zavolam tej gynekologicke, len zrovna dnes neordinuje 🙄

mata90
22. sep 2022

Skús zavolať svojej lekárke,že sa ti nedá prísť ,nech ti predpíše gynazol masť, pre mňa najlepšie čo môže byť.

evakoc
22. sep 2022

Rovnaky problem , rosalgin preplach za mna top....ani canesten tablety mi nezabrali....po 2 dnoch bola mykóza aj palenie svrbenie prec

luccija
22. sep 2022

@evakoc vzdy ho mam doma plus canesten combi zaeucene vzdy pomoze

evakoc
22. sep 2022

@luccija napodobne aspon jednu flasticku do zasoby 😉

jarmillka
22. sep 2022

daj si predpisat fluco sandoz…pri jednorazovej davke sa asi moze kojit.. ved dr ti urcite povie.. ak mas premnozene kvasinky tak isto to mas aj v crevach.. kremy a vaginalne tablety akurat tak na cas potlacia priznaky…