Ahojte mala som asi mykozu, liecila som sa sama. Nepomahalo, tak som sla na vyter no ten vysiel negativny. Moze to byt preto, lebo som si vecer dala dalacin? Zeby to znehodnotilo az tak, ze by vysiel neg? V den ked mi dr vyter robila ma vsetko palilo. Nebolo to vyliecene . Dik za rady a skusensoti
@diaszoky vysledok moze byt skresleny, mala si doktorovi povedat, ze si si to davala, ale ze nemas pocit, ze zabera, ci predpise to iste, na pokracovanie, aby to bolo doatatocny pocet dni alebo nieco ine.
Oni tusim beru aj na kvasinky, aj bakterie. Lebo mne vysiel furt streptokok, kvasinky nie dalacin je antibiotikum, sa mi zda, tak si si to tam vydezinfikovala a ktovie, ci dostatocne, no...
@diaszoky Tak ale dalacin nie je na mykozu. Je to antibiotikum.
@simsalabim viem ona mi aj pocedala, ze na mykozu posva nevyzera. Kombinovala som s micomax tak ktovie
@diaszoky pozri, veľa žien ktoré sa liečia takto samé skončia najhoršie, potom sa nestazuj že ti doktorka vynadala alebo co... Ja som sa raz tiež liečila sama, a skončila som skoro v nemocnici, napriek tomu ze som si tiež myslela ze mam presne to co som si myslela a bolo to niečo iné...