Dobrý deň. Asi 3-4 dni mam celkom silny vytok, pálenie a mierne svrbenie. Pozerala som si príznaky na mykozu a skoro všetky mi vyšli správne. Neviem či mám ist gynekologovi alebo mi pomôžu nejake čipky z lekarne (popr. Aké?) ? Prosím o radu.
17r
Lepšie je ísť ku gynekológovi. Ale napríklad rosalgin je super je to na výplach. Potom krém na vonkajšie svrbenie Canesten kombi a myslím že oni majú aj také vaginálne čipky alebo tabletky.
Radšej by som zašla aj ku gynekológovi
@niqa33 / vobec nie, Rosalgyn vyhubi aj to dobre prirodzene prostredie, Roaslgyn moze byt ale po nom aspon 3-4 dni nejake cipky na obnovu vag.prostredia napr Lactovag Floragyn a pod.
a druha vec je to ze kludne to moze byt aj mykoza s pridruzenou inou bakteriou napr gardanellou
Ja si myslím ze s mykoziu netreba hneď utekať k lekárovi, pokiaľ sa ti neopakuje často... Ja som ju mala len párkrát a vždy mi pomohol canesten gyn kombi - kúpiš v lekárni, je tam tableta na vloženie a krém na vonkajšie mazanie... Keď sa to nezlepší, potom radšej na gyndu
A mavas mykozu casto alebo iba raz za cas?
@simonas17 ak to mas prvy raz, sla by som na gyndu koli potvrdeniu diagnozy. Neskor uz dokazes mykozu sama podla priznakov rozoznat. I ked - ja som asi pred rokom mala priznaky ako mykoza (mavala som ju casto, ked som bola mladsia) a kedze som alergicka na volnepredajny Canesten a Mycomax sa uz neda na volno kupit, musela som ist k lekarke. Urobila vyter a na moje prekvapenie to bol premnozeny enterococcus - inak bezna crevna bakteria.
Bola som v lekárni a dala mi Gynolact,vraj by to malo pomôcť do dvoch dní. Každopadne dakujem za rady🙂
@simsalabim / to je presne to o com som pisala niekedy si mysli zena ze ma mykozu a je za tym kludne ina bakteria
Ahojte baby. Prosim vas nemate na predaj globule Polygynax alebo Macmiror zavadzajuce sa do posvy? Prosim pisat spravu. Dakujem vam vopred.
@monika2008 / preco nejdes doktorovi?
@simonas17 rosalgyn si kup ten ti isto pomoze vyplachnes si z vnutra a bude to ok 🙂