Ahoj.
Chcem sa opýtať na názor. S manželom nám to už dlhšie vo vzťahu škrípe a dokonca ho podozrievam, že niekoho má. Nespávame spolu už skoro vôbec. Sex sme spolu mali 5 dní pred mojou menštruáciou, dostala som ju presne na termín a hneď po skončení pociťujem strašné pálenie. Môže to byť príznak nevery?
Nemusí.
Môže a nemusí, mykozu môžeš dostať z mnoha ďalších dôvodov
ak pouzivas tampony, pripadne niečo ine, čo zavadzaš dnu, tak mozes mat mykozu aj z toho. Nemusi ist hned o neveru, aj ked moze
Absolutne nemusi.
vobec nemusi, mykozu moze spustat napr stres, sladke, premnozena candida, mne sa niekedy spustala aj vplyvom menstruacie. nevyziadana rada - chod cim skor na gyndu 🙂
Vies o tom, ze zarodky, ktore sposobuju mykozu mas v beznej mikroflore? Na to aby sa spustila mykoza staci, ze sa narusi mikrobialna rovnovaha medzi spriatelenymi mikroorganizmami a ostatnymi mikrobami, s ktorym zijes v pohode cele roky a to narusenie moze sposobit XY veci.
Akože, ja som mala 2 roky partnera a skoro stále mykozy. Vyliečila som sa o mesiac- dva zase a takto dokola. Liečil sa vždy aj on.
Pred ním som mala partnerov, nikdy žiadne problémy
Teraz mam partnera rok a pol, nič.
Mam podozrenie ze ten partner má podvádzal a toto mi sedí do tej situácie...
Mykoza nie je pohlavna choroba
@stanielka17 ano, nie je, ale zmena partnerov ju moze spustat
@magic08 Ano, ale nie je povazovana za pohlavnu chorobu preto, lebo ju spusta tolko roznych faktorov, ze zmena partnerov je v tomto uplne zanedbatelna.
@stanielka17 ano, suhlasim
a prečo spolu nespávate ?
Ano moze to byt priznak, ale aj nemusi, ak mas taketo podozrenia radsej sex s nim vynechaj, mozes dostat aj horsie.
Nechcem byt blbá, ale ja som tiež takto prišla na neveru 🙈 Ale zas teraz mávam od pôrodu pravidelne pred MS deň taky nepokoj zo spodu..
Môže a nemusí.