Ahojte dievčatá tie ktoré ste mali vaginálnu mykozu mali ste pri nej aj také svrbive pluzgiere ? Mávala som aj ja mykozy ale nikdy som si to nejak nevšimla až teraz mam ich asi 4 ci je to v poriadku neboli to len to strašne svrbí.....
To bude herpes. Choď k Dr.
Podľa obrázkov mi to ako herpes ale nepripadá to sú také tvrdé len vriedky vôbec nemajú v sebe tekutinu ani nič ani ich nie je veľa.vedla seba je to jeden samostatný viedook
Ono to môže byť aj vrasteny chlpok, môže to byť obyčajne akné z krému proti mykoze, môže to byť hocičo. Ale pri mykoze vriedky nebyvaju. Ja byť Tebou, idem k Dr.
"podla google to tak nevyzera" ... skutocne chod k lekarovi a nespekuluj, niektore veci pri nelieceni dopadnu zle...
Tak čo som čítala herpes môžem dostať len po sexe divne keďže som sex nemala asi dva mesiace ale zato som brala antibiotika dve balenia po sebe z odstupom týždňa......
Pozri, ak sa Ti čokoľvek nezdá - fakt je lepšie ísť k Dr.
Zbehnem zajtra
Buď to je podráždene zo skrabania, ak si si to rozskriabala alebo je to herpes. Určite by som išla k lekárovi.
Ja som sa aj holila a porezala som sa následne som na druhý deň cítila že mi začína mykoza tak neviem
Ano môže laik so skus
@1ryba no tiež si to myslím podľa mňa to herpes nie je herpes holi a mňa to vôbec neboli
To skôr vyzerá na vaginálny herpes.