Ahojte chcela by som sa opytat ci zena moze otehotniet ak ma vela muzskych hormonov , menstruacia mi nemeska len to ochlpenie :( otehotneli ste aj ked ste neberali tabletky? Lebo zatial neberiem ziadne iba magnezium ..vdaka
@dominikav123 v nemocnici mi povedali ze mam vysoku hladinu
Zvláštne lebo vačšinou sa na to príde prave pri problémoch s MS. Pokial problem s MS nemáš tak by to nemal byt problem ale samozrejme na to tu je gynekológ / endokrinológ.
@dominikav123 cize mohla by som byt aj napriek tomu ochlpenie podla teba?
@kejsinka chulostiva tema ale pisem,ja mam tiez viac chlpov,na rukach,zadku,nad zadkom,teraz aj na bruchu okolo pupka a nohy ani nevravim,s ms som mala problem,niekedy bola 3-5krat do roka,bolestiva a dlha,napriek tomu som na prvykrat otehotnela a mam uz 3mes synceka,lenze ja neviem resp nerobili mi testy na to ci mam zvysenu hladinu ci nie,ale myslim ze mam
Ak máš pravidelnú MS a mala si sex počas ovulácie tak môžeš byt tehotná ale to je lepsie zistiť z testu ako z toho co si myslím ze ? Aby vysoká hladina mužských hormónov robila problémy s otehotnením tak by si hlavne nemala pravidelnú MS.
@moni244 toto je este dobra otazka,mozno chce pocut kladnu odpoved aby mala nadej,tiez som mala par otazok ktore som polozila najprv okoliu a potom dr,lebo som sa bala odpovede..mna skor zarazaju otazky ked sem daju foto vyrazky,ci zranenia a ze co to je a ako to liecit?!!!ako toto nechapem a asi nikdy nepochopim
@petulda333 ja som uz dnes musela reagovat, tie otazky, diskusie, ja dnes fakt nechapem
mas potvrdené z testov že máš nadbytok testosterónu ?