Má niektorá z vás skúsenosti s dr.Feldmárom?? Priatel bol u neho na spermiograme.
Dakujem. A este tolko ze kolko si musela platit?
Dakujem velmi pekne
@iviiike ahoj,chcela by som podelit moje skusenosti s nim,boli sme u neho na spermiogram,mali sme objednany termin,comu sa nedrzal,cakali sme vyse hodinu,tympadom vzorka sa znehodnotila,moj partner dostal od neho nakoniec telefonat,ze jeho vysledky su zle a dostane odporucenku k urologovi,lebo moze mat infekcie pohlavneho povodu.len tak,po jednom konzultacii.mne diagnostikovat pco,co sedi,chcel urobit kontrolu priechodnosti vajickovodov za 110€,co urobia v nemocnici zadarmo,cez zdr.poistovnu.jedine riesenie,co nam ponukal bol inofolic.na otazku,ze co davali zenam predtym,ako prisiel na trh tato tabletka,len zahmlal...
Dostala som sa k endokrinologovi,on mi nastavil liecbu na pco a diagnostikoval navyse aj inz.reistenciu.tri mesiace beriem lieky a tie bubliny,ktorych bolo 10-13 v jednom vajicku,je uz len styri.minuly tyzden som bol u gyn na preventinku.ano,pan dr bol mily,uzv urobil aj vysvetlil,ale ta drzost a neodborne spravanie nas zaskocil.tak pokracujeme v ba na spermiogram a ked to vyjde na zle,existuje injekcia na rozbehnutie tych nezbednikov...vyskusame.
Ahojte, ja si myslím, že dr. Feldmár je jeden z najlepších, najprecíznejších a najdôkladnejších gynekológov a odborníkov na asistovanú reprodukciu. Stačí si prečítať jeho životopis na internete a recenzie na českých fórach. Je veľmi milý, má ľudský prístup a vždy sa snaží pomôcť najlepšie ako vie. Tiež som bola u neho v Dunajskej Strede na vyšetrenie priechodnosti vaječníkov vo februári tohto roku, platili sme 75 alebo 100€ (už si presne nepamätám), trvalo to do 10 minút...bol veľmi citlivý, opatrný, na moje pocity sa stále pýtal a všetko podrobne vysvetľoval. Ešte nikdy som sa nestretla s lekárom s takým príjemným prístupom a vystupovaním. 🙂
Mňa by zaujímalo @moncsi1208, v ktorej nemocnici vyšetrujú neinvazívne priechodnosť vaječníkov zdarma...a nie v celkovej anestéze, resp. pri laparoskopickej operácii a tak, že môžes odísť domov za 15 minút?
@smejka999 pred dvoma týždňami som bola na preventívnej a spýtala som dr,či existuje možnosť menej náročné na moju peňaženku.predstav si,áno.v ds v nemocnici to urobia,ale da sa to vyriesit aj v galante to ponukla mojej susedke jeho dr.je mi jedno,či to robia v anestéze alebo nie.či tam musím ostať na noc alebo nie.platím poistenie,keď mám možnosť,tak to využívam.či je to nepríjemné?porodila som 4,5kilového drobčeka,pre mňa už neexistuje nepríjemná vec.. 😀 ..prežila som toľko prístupov,že ma už nič neprekvapí...ináč v pohode,vylízal nám skoro vzadok,s prepáčením,pir prvej konzultácii bol všetko ok,ale ten prístup potom....no,to nás prekvapilo.ináč nevadí,lebo jeho posudok endokrinolog potvrdil a gyn skepticky bral....terz som na hranici,že ho vymením....no,kolko pripadov,tolko skusenosti.kazdopadne drzim palce vsetkym snazilkam🙂
@moncsi1208
@smejka999 ja som bola u neho asi pred tristvrte rokom, tiez mi robil vysetrenie maternice a priechodnost...poslala ma k nemu doktorka z CAR z BA, ze take vysetrenie nikto iny nerobi, ani v BA, tak neviem...je mozne ze niekde robia podobne vysetrenie laparoskopicky, ale tam je potrebna narkoza, noclah, sitie...kazdy mame ine priority, ja som si tiez radsej zaplatila a mala som to za par minut, bezbolestne a neinvazivne...co sa tyka pristupu dr aj sestricky, odchadzala som s otvorenymi ustami...mily, ochotny, vysvetloval, ukazoval, zaujimal sa ci neboli...ja som bola velmi spokojna...a este k objednaniu, na to vysetrenie sa chodi v urcitych dnoch cyklu...bola som uz objednana 2mesiace dopredu, ale zial, moja ms meskala, takze uz by som bola mimo optimalnych dni na vysetrenie...bez slova mi zrusili termin a vzali ma na vysetrenie po zavolani ze ms dorazila... 🙂 a to ma vysetroval tiez po ordinacnych hodinach!!
@dorotka2013 ano,mas pravdu,su mili,ochotni,nic take som nemala na nich,ale ten pristup pri druhej navsteve,no tiez sme odchadzali s otvorenymi ustami,potom ten telefonat ohladom vysledkami,pocula som to tiez.ja som len podelila svoje skusenosti,pisala som,co mi moj dr povedal,ked sa vam zda,ze nie je mozne,tak to pisem po doktorovi.inac ja uz mam za sebou tri roky snazenia sa,okrem endokrinologa som sa stretla s takym pristupom,akoby v nas videli len obalku,len provizie,biznis,nic ine.preto som to pisala.nic ine,len osobne skusenosti.ked ma niekto pozitivne,to je super,tesim sa,zelam vela stastia a zdravia k tehu,nechcem nikoho urazit,ale nemozem pisat to,co som nezazila na vlastnej kozi.
Vraj ma dr.feldmar vyborne pristroje.boli ste u neho aj na ultrazvuku?som zvedava ci ma nejaky nadstandard alebo len to co ini gynekologovia
Jeden z najuzasnejsich lekarov akeho som stretla, ci uz z hladiska pristupu resp odborneho, chodila som za nim do ds az z bratislavy kvolu ultrazvuku...
@jessie222 ved vy tam mate mudr cunderlika a slezaka oni su tiez perfektni.uz som u neho bola.je fakt dobry ale este tam mozno chybaju skusenosti
@anakristina ale on skusenosti ma, predtym pracoval v prahe, a mne sa dokonca stalo, ze feldmar stanovil spravnu diagnozu oproti skusenemu starsiemu lekarovi v kochu uz si nepamatam jeho meno..
@jessie222 mas pravdu.aj publikoval.on je fajn.len ja som potrebovala konzultovat ohladne toxoplazmozy a vlastne taky pripad este nemal.ale na to je malo odbornikov u nas.skoda ze sa u neho neda rodit tu v ds :( urcite by som isla k nemu
Ahojte baby. Tieto príspevky majú vyse roka, vie mi niektorá povedat, aká je teraz situácia u Dr? Este stale platí to, co je písané v predošlých príspevkoch???? Vdaka
ahoj aj ja som bola v DS u spominaneho doktora na vysetreni ale kontretne to bolo vysetreniepriechodovosti vajecnikov s 3D mternice a mozem len povedat ze je to vynikajuci doktor ktory napriek tomu ze malneskutocne velapacientova uz pracoval po skonceni prac doby, sa venoval kazdemu pacientovi potrebny cas,vsetko nalezite vysvetlil a ja osobne som v nom mala doveru. Vysetrenie bolo bezbolestne iba s neprijemnym pocitom a vsetko som nalezite videla na velkej obrazovke. Dokonca som od neho dostala nejake radya takich ambulanciu mozem len odporucit dalej...