Mrcha príde až vtedy, keď mi partner ,,pomôže"

dius222
21. apr 2014

ahojte, až mi je to trapne sem takto písať, ale nemali ste to niektorá? Vždy som mala pravidelnú mrchu, od januara(mala som naozaj velke stresy) mi meskala mrcha asi 2tyzdne, uz som sa chystala k doktorke na vyvolavacku, no v noci sme mali s partnerom nechraneny sex, (spravil sa domna) a na druhy den mrcha prisla.. Dalsie tri mesiace ten isty scenar, mrcha meška a pride az na druhy den PO... Zrejme sa doktorke skor ci neskor nevyhnem, no zaujima ma ci este niekto mal takyto ,,problem,, a ako ste to riesili. Dakujem 🙂

janinah
21. apr 2014

je to náhoda....

jul11
21. apr 2014

@dius222
@janinah nemusi to byt najhoda.aj porod ked sa chce privolat tak sa odporuca nechraneny sex lebo smeno obsahuje nejake latky ktore to vsetko uvolnuju.ale lekar by ti vedel.povedat lepsie.urcite aj psychika moze zohravat velku rolu

dius222
autor
21. apr 2014

@janinah neverim ze je to nahoda, nahoda je raz dva krat..ale nie trikrat..a vzdy rano pride na druhy den..

@jul11 no viem ze v januari ta moja psychika bola total zla-umrela babka a pod..no dalej si to vysvetlit neviem a bojim sa, aby som nebola nejaka ,,pokazena,, 😎

janinah
21. apr 2014

@jul11 tie látky zo semena pôsobia na krček materice+ mechanická stimulácia + orgazmus = možný začiatok pôrodu....v tomto prípade je to náhoda,to by bola ľahká liečba meškajúcich menštruácií,ak by to bola pravda 😉

lulu369
21. apr 2014

@dius222 najlepšie bude keď pôjdeš k doktorovi a spýtaš sa jeho...pokazená je podľa mňa až príliš silné, možno len vďaka stresu, ktorému si bola vystavená, ti teraz cyklus kolíše a nie je to nič vážne

cuculik1
22. apr 2014

@dius222 ja som podobny problem mala asi pred 10 rokmi po dobu asi 4-5 mes. Nejako mi vtedy meskala vzdy niekolko dni a mne pomohlo ist si zabehat a vzdy v ten den som ju este aj dostala....potom sa to vratilo do normalu...

lyzzy
22. apr 2014

@dius222 ...aka aktualna tema aj pre mna 😉 Aj ja to tak mavam.Ale ja to mam obcas....parkrat do roka.
Tam ide skor podla mna o to uvolnenie,orgazmus....

majuska2125
22. apr 2014

aj ja mám pocit, že sa mi to stáva 🙂 asi to tak má byť 🙂

dius222
autor
23. apr 2014

@cuculik1 super tak budem cakat ci sa to dostane do normalu aj u mna 🙂
@lyzzy ja dufam ze to nebude tak byvat stale 🙂
@majuska2125 no asi.. uvidime tento mesiac, ak som nahodou neni tehu :D

majuska2125
23. apr 2014

@dius222 ak by si chcela byť tehu, tak ti držím palce 🙂

dius222
autor
23. apr 2014

@majuska2125 ja ani neviem ci chcem ci nie..asi mi to je jedno a ked to pride bude 🙂

vilkaamalka
23. apr 2014

@dius222 ahojky, ja som to tak isto mavala. Ked mi menzes meskal, po sexe vzdy prisiel ;)