Ahojte, môžu prosim ATB Zinnat 500 mg sposobit meškanie menstruacie? ATB užívam teraz piaty deň a ešte mám 5 dni uzivat.
Teraz mam zároveň štvrtý deň zo siedmych prestávku v užívaní HAK, obvykle mi menstruacia v prestavke nabehne do 3 dní no teraz zatiaľ nič. Tehotná určite nie som.
@lenicka1121 každé ATB môže spôsobiť meškanie MS.
Akekolvek antibiotika mozu sposobit meskanie menstruacie. Aj samotna choroba, na ktoru ich beries to moze sposobit
@veronikaszabova
@ikuska187 ďakujem za odpoveď. Koľko dlho to asi trvá? Síce až v piatok začínam dalsi blister HAK no hádam mi dovtedy menstruacia pride. Vatsinou cítim aj kŕče pred no teraz akosi nic
@tasticka59 ďakujem za odpoveď. No hádam ešte nabehne. Už som užívala tento rok ATB no vtedy mi menstruacia nemeškala len bola silnejšia a trvala dlhšie
@lenicka1121 no to je individuálne, nedá sa povedať koľko dní to bude u teba.
@ikuska187 aj tak ďakujem za odpoveď. Dúfam, ze mi pride
ATB nesposobuju meskanie menstruacie toto je mylne tvrdenie, meskanie moze sposobit zapal pre ktory tie ATB beries.
@aviska ATB mám na infekciu dýchacích ciest no co maju dýchacie cesty s menstruaciou? Ešte stále mi neprišla hoci dnes to je už piaty deň prestávky v hak. Neviem co sa deje. Menstruacia mi takto veľa nemeškava
@aviska
@ikuska187
@tasticka59 menstruacia stále neprišla. Volala som gynekologovi keďže nemôžem ísť hned dolu. Povedal mi, ze antibiotika v žiadnom prípade nemôžu sposobit meškanie menstruacie tak už neviem čo si o tom mám myslieť. Podľa neho to je v poriadku, podľa mňa nie. Hadam zeny vedia najlepšie či im meska či nemeska ked užívajú ATB
@lenicka1121 lenicka, nejde o to ci mas zapal dychacich ciest alebo zapal zadku, ale pocas zapalu ti v tele prebiehaju urcite reakcie, ktore sa snazia v tvojom tele zabit tie vyrusove bakterie, moze sposobit zmenu hormonov, oslabenie tela a toto vsetko moze sposobit meskanie menstruacie. ATB su lieky, ktore neobsahuju hormony a tym padom nemaju vplyv na tvoju menstruaciu (ktora je riadena hormonmi v tele, nie peknym slovom) A presne tak ako lekar aj ja tvrdim ze ATB nesposobuju meskanie menstruacie!!!
@lenicka1121 som lekár internista, ako píšem, akékoľvek ATB môžu spôsobiť meškanie MS a 5dnove meškanie nie je vela. V každom prípade si sprav pre istotu test.
@ikuska187 ďakujem. Tehotná nie som. Tak už len počkať na menstruaciu
@aviska ďakujem za prispevok
@lenicka1121 hej, moze byt. Tiez mi vynecha menstruacia alebo mam velmi slabu, ked uzivam ATB