Čaute baby, stretli ste sa s niečím takýmto?
Opíšem. Som štyri týždne po sekcii. Bola som cievkovana. Potom som mala divne pocity pri cikaní, užívala som urinal. Pri cikani nemám už žiadne bolesti nič. Ale čo mi je divne, ze ako sa vycikam tak hneď počuť čudný zvuk ako keby ide vzduch zo mňa. Také bublinkovanie. Už dvakrát som zazrela že taky zvláštny ružový moč bol vo wecku. Ale už nekrvacam. Žeby teda cikam také? To bublinkovanie ma najviac zaráža. Bolesti nemám. Jedine večer cítim kríže. Ale či z malej alebo ladviny neviem posúdiť. Máte prosím skúsenosť?
Ano k doktorovi idem, len skrz korony môžem až budúci týždeň.
Ďakujem
Skus brusnice. Ci vo forme čaju džúsu cukríkov.... Tým nič nepokazí. Ružový moc môže signalizovať krv v moci a to treba dat vyšetriť aby nedošlo do chronického štádia, ktoré by bolo teraz nielen skrz coronu zbytočnú komplikáciou..... Skus si naštudovať ktoré čaje môžeš každopádne brusnice pomáhajú v tejto oblasti.... Možno sú aj liečivá a doplnky ktoré môžeš skrz kojenie skus sa poradiť v lekárni....
Aj mne sa prvé dni divné cikalo, prešlo to.
Ružový moč moze signalizovať krv v ňom takze áno, môŽe to byť z moč.ciest zápal. Treba dat vyšetriť moč.