Možná menštruácia 5 týždňov po pôrode

22. okt 2021

Ahojte, myslite, ze je možné, ze som dostala menštruáciu 5t od pôrodu ale aj kojím? Ja som mala týždeň čisté vserko, nespinila som ani nič a teraz už 4 dni mám stále krv..

rawmamka
22. okt 2021

Áno, je to možné. Ja som to tak mala pri jednom zo svojich troch detí, pri ostatných cyklus nabehol neskôr. Dojčila som všetkých troch niekoľko rokov.

autor
22. okt 2021

@rawmamka 😰

rawmamka
22. okt 2021

Možno nabehneš na pravidelný cyklus, ale sem tam je najskôr nepravidelný/občasný a potom už klasika ako pred tehotenstvom.... ale častejšie je to bežný cyklus bez ohľadu na dobu od pôrodu či na intenzívne dojčenie. Žiadne obavy, aj horšie veci sa v živote dejú, toto je úplne v pohode 🙂.

tehotna40
22. okt 2021

Ano tiež som tak dostala ms posledný týždeň šestonedelia a odvtedy pravidelne. Dr sa trochu čudovala ale rozoznala som, že je to už ms.

banderaska29
22. okt 2021

ahoj aj ja som tak mala 🙂 sa tešiš že aspon este pol roka budeš bez mršky a bum... zažila som :( 🙂

autor
22. okt 2021

Ešte si vravím, že kojím. Že paráda budem mat pokoj na chvíľu a očividne pokoj nemám a ani mat už nebudem 🙈 ale nemala som žiadne bolesti.

ivangeline
22. okt 2021

Ja som to teraz mala tiez tak. Troska som vahala,ze co to...a teraz prisiel plodny hlien...takzee.. :D asi tak. Po druhom porode mi nabehol cyklus az po 6t a bol pravidelny,ked som pravidelne dojcila...