Ahojte žienky, zaujíma ma, či s partnerom môžeme mať pravidelne neprerusovanu súlož, ak som sterilizovaná. Čítam tu kadejaké diskusie, tak mam strach, že by som aj po sterilizacii otehotnela. Dakujem
@anjelicek26 viem, ale vraj sú prípady, keď žena takto otehotnela. Ďakujem za odpoveď
Tak pripady budu aj pri zenach, co pouzivaju aj tri druhy ochrany proste niekedy je priroda mocnejsia ako vsetko ostatne... ale v rovine je to uplne promile zien, kde sa toto stane... moj muz je po vasektomii, este dve kontroly a tiez prestaneme davat pozor, proste na to tam chodil, keby tomu neverime, tak to nema zmysel...
@anjelicek26 hej hou
Je to možné. Gynekológ mi vravel že mal takú pacientku čo ostala tehotná po sterilizacii
@mimikarol dr mi vravel, že kedysi sa to stavalo, ze predtým sa sterilizacia vykonávala inak. Vraj on sa za 30 rokov praxe s tým nestretol. Mne sa obe deti podarili na.prvy pokus. Tehotenstva som mala strasne. Takže človek sa fakt boji.
Mojej mame to robili po mmt v 24 a teda žiaden ďalší súrodenec neprišiel.
Predtým sa vaječníky podvazovali teraz sa prepaluju. Mam ju tiež a mne povedal lekár ze bez šance otehotnieť jedine že by mi to znova zošili čo je asi 5 hodinová náročná operácia. Mam ju 2 roky a vôbec neriešime ochranu.
@pictbridge ďakujem, tak snáď budem spokojnejsia
Moja manželka sa narodila. Napriem tomu, že jej mama uživala antiku a otec si daval šprcgumu. A je tu, má 31 rokov a je to ich najvydarenejšie dieťa.
@thirstymonk to je aka nahoda, 2 ochrany a tehotenstvo a niektore zeny nemozu otehotniet vobec 🙂
@katulienkax No veraže 🙂 Asi má význam, aby tu bola... nie asi, ale isto.
Ak to spravili poriadne, nie je sa coho bat. Ved preto sa ta sterilizacia robi.