Ahojte dievcata...chcem sa opytat..vo stvrtok ma caka laparoskopia ale som aj prechladena ale uz je to v pohode uz iba sopliky mam...no lae mam strach ze ked zatajim ze som brala antibiotika, ci sa mi daco nemoze stat ked budem v narkoze...neveite mi prosim poradit? vopred dakujem
v pohode, mozes sa len zadusit soplami, inak ti nic nehrozi.. kto ti dal aj predoperacne ked si chora?
Neblazni!!! Pojdes do obrovskeho rizika, pred operaciou by si mala byt cca 3 tyzdne bez akehokolvek infektu. Ako si prisla k predoperacnym vysledkom, ked si chora?
Ahoj urcite by som to nezatajovala, ved doktor ti povie co dalej, a sa cudujem ze ti urobili predoperacne vysetrenia, kedze si chora. Moze sa nieco stat a kto bude na vine?No doktor ktory podpisal ze mozes ist na laparku.
predoperacne anesteticke vysetrenie plati jeden mesiac, takze kludne mohla mat predoperacne schvalene a potom ochorela, to len na margo tych ktori sa obuvaju kto jej dal povolenie ist na operaciu 😝 nehovoriac o tom ze branie atb mohla uz pri predoperacnom zatajit..
kludne si chod na laparoskopiu aj chora,ked chces riskovat opuch hrtana , dusenie, laryngospazmus alebo bronchospazmus, pripadne ine pooperacne komplikacie, tak to je uz tvoja vec. intubacia je sama osebe poriadne podrazdenie dychacej trubice, nehovoriac o moznom opuchu a nemoznosti rozdychat ta pri prebudeni.tiez o zhorsenom hojeni sa ran po nedostatocnom zregenerovani organizmu po chorobe...
mas byt na planovanu operaciu aspon 2 tyzdne az mesiac po dobrati antibiotik
urcite to odloz, riskujes zivot kvoli pohodlnosti 😒
Povedz im ake si brala,podla toho ti nastavia anestezu
ak som správne pochopila, antibiotiká si brala, čiže počas zákroku ich brať už nebudeš - nemali by nijakým spôsobom obmedziť operáciu, ale mal by o užívaní akýchkoľvek liekov počas anestézy vedieť minimálne anesteziológ - a operatér by mal aj rozhodnúť či z dobiehajúcim infektom si alebo nie si indikovaná na operáciu. Určite ich informuj o tomto stave. Držím palce.
Urcite by som nic nezatajovala , uskodit mozes akurat tak len sama sebe .....