Môžem užívať Medocriptine aj počas menzesu?

andula155
14. nov 2020

Ahojte môžem užívať medocriptine aj počas menzes , beriem to kôli vyššiemu prolaktínu , a že ci môžem začat ráno celú aj vecer ....

panelacikova
14. nov 2020

@andula155 ahoj, prepáč, neviem ti odpovedať, ale ak môžem otázočku: ako znášaš tento liek a ako dlho ho berieš? nemáš z neho závraty? Ďakujem

andula155
autor
14. nov 2020

@panelacikova beriem ho iba mesiac ... a zacala som iba s polkou a ano mam je mi zneho spatne toci sa mi hlava a je stale na zvracanie

panelacikova
14. nov 2020

@andula155 muž ho totiž bral tiež asi mesiac pred 7 rokmi a mal strašné stavy :( potom mu to zamenili za iný liek, no ten práve vypadol z trhu a tak mu lekár dal opäť toto. užíva to od štvrtku a len leží, sedí, akonáhle že vstane a ide na wc alebo si urobiť jesť, za chvíľu opäť závraty a je mu stále zle. no a minule (prvý deň čo ho bral - myslím štvrtok), dokonca odpadol, zrejme mu náhle klesol tlak alebo neviem. inak sa držal perfektne celých tých 7 rokov, liečbu tým iným liekom znášal perfektne. teraz je hotový z tohto :(

opi14
14. nov 2020

@andula155 ahoj, užívam ho už od júla taktiež na vysoký prolaktín a bez prestávky... mne dobre sadol, žiadne vedľajšie účinky.

andula155
autor
15. nov 2020

@opi14 ano kazdy inak znase vsetko .... bola si u doktora na krv ze ci sa ti znizil ? Ja nemam prislis vysoky iba 16 a norma by mala byt okolo 5 -7

opi14
15. nov 2020

@andula155 áno, bola som na kontrolnom odbere a liek pomáha 🙂 aspoň na hodnoty z krvi.

andula155
autor
16. nov 2020

@opi14 ja pojdem ked az doberem dufam ze sa znizi 😏

andula155
autor
16. nov 2020

@panelacikova tak to mi lúto velmi ... tohto sa bojim inak aj ja ze odpadnem ... ani som nevedela ze tento liek mozu aj muzi uzivat