Ahojte môžem sa spýtať? Môžem sa kúpať keď mám svoje dni? (mam 12 rokov a tampóny nepoužívam kvôli tomu lebo mam silnú reakciu na tampóny skúšala som všetky ale reakcia je silná) poradíte mi co by som mohla robiť keď mám svoje dni a chcem sa ísť kúpať do vane? Svoje dni som dostala v štvrtrok🥺
Pocas svojich dni sa jednoducho vo vani nekup, je to nehygienicke. Trvaju len par dni a potom sa zase mozes kupat…
Kúpať sa môžeš ale neviem prečo by si to robila.
Počas svojich dní máš najhygienickejšie sa len osprchovať
Pre mňa je najväčšia úľava si ľahnúť do vane počas svojich dní... Keď nemáš veľmi silnú ms, tak kľudne aj bez tampónu, potom sa ešte osprchujes.
Gramatické okienko: nie svojich dnov, ale svojich dni
@pribinak to vážne tu ideš komentovať gramatiku 12 ročného dievčaťa?
@mimuska328 prečo? Veď som nenapisala nič zle…..
A ty sa ukludni, to nie je poucanie, ale oprava.
@mimuska328 a? Ved ju len opravila. Co hystercis? Kedy sa to ma naucit? Lebo ked tu potom clovek cita tie prispevky dospelych zien, tak mu oci pretaca, ze neovladaju vlastny jazyk.
technická otázka pre ženy,čo používajú tampóny,ja som toto nikdy neriešila,nepoužívala som ich.12ročná môže používať tampóny? pýtam sa síce ako blbec....ale...?
@rozculena prečo by nemohla? Môže ich používať ako akákoľvek iná žena ak jej vyhovujú.
@erika535 kupem sa ceky zivot aj pocas svojich dni. A tu som ziva a zdrava..
Ja som sa kupala lebo vtedy v tej vode to netieklo.. ale len co som sa postavila, tak vodopad 😀
Je to tvoja krv, pit to asi nebudes a potom sa osprchujes cistou vodou. Nevidim problem
@rozculena moze, moja dcera uz ine ani nechce.. mozem dohovarat kolko chcem...:D na prvej dovolenke s nimi pobojovala a je to..
Nevieš vydržať?