Môžem používať tampóny pri špinení?

lilluka
28. jan 2021

Ahojte chcela som sa opýtať... môžem používať tampony aj po menštruácii pri takom silnejšom špineni?

thoughtfulweirdo
28. jan 2021

Áno, ale nezabúdaj ich pravidelne vymieňať.

andromedea
28. jan 2021

@lilluka pouzivat mozes, ale pravdupovediac su tampony take svinstvo, ze by som ich uplne vyradila. Nechcem tu ale mudrovat, je to len dobre mienena rada

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mattkapd
28. jan 2021

Ak len špinenie daj si intimku..

addi
29. jan 2021

Tampón by som si asi nedávala.. takto "nasucho" to nie je nič príjemného.
Ale ja používam menštruačný kalíšok 🙂 ten je super. Musíš si naň len zvyknúť.. ja som sa s ním učila manipulovať asi pol roka. Ale teraz neľutujem.
Občas si ho dám aj vtedy, keď ešte nemám ms ale mám pocit že ju každú chvíľu dostanem. Mám ho zavedený a som v pohode 🙂 preto ho môžeš mať aj počas špinenia. Tiež by bolo možno vhodné ho zavádzať s trošilinkou lubrikantu alebo ja si ho tam zavádzam navlhčený vodou 🙂

addi
29. jan 2021

Teda s tým kalíškom som to spomenula kvôli tomu, že je porovnateľný s tampónom. Jasné, stačila by ti aj intimka ale napríklad pre mňa je totálne nepríjemné mať vložku a vadí mi aj intimka..

andromedea
29. jan 2021

@addi kalisok je super. Ano, trva to chytit ten spravny "grif", ale tampony a jednorazove vlozky uz nikdy. To svrbenie a mykozy, co som mavala z toho, ach, take nostalgicke.

luciannka83
29. jan 2021

@andromedea ten kalidok sa nepoposuva pocas pohybu, nevyleje? Si to neviem vobec predstavit. To ho nasadxujete na krcok?

andromedea
29. jan 2021

@luciannka83 ahoj, kalisok ak je spravne nasadeny tak krv ide rovno do neho, mal by byt nasadeny pod krckom. Svaly ho drzia na mieste, takze sa nema ako vyliat. Jediny pohyb je, ze sa mne osobne posunie vyssie, ako ked si ho nasadim, tak sa lepsie ulozi. Moj prvy kalisok som skusila pred rokmi, uz si ani nepamatam, ako mi sadol, ale tento druhy ani necitit. Nie kazdy kalisok ale sadne, ja som si spravila online test, a podla odporucani som kupila ten dostupny na nasom trhu.