Môžem namiesto popôrodných vložiek používať inkontinenčné? Tie sú v podstate tiež mäkké.
Ďakujem ☺️
@motogirl699 inkontinencne nemaju na spodnej strane taku tu nepremokavu vrstvu? Ono poporodne ju nemaju, aby boli priedusne, aby sa pripadne poranenia vetrali.
@haley7897 ďakujem. Dostala som od kamošky celkom zásobu, tak kvôli tomu.. či ich môžem takto využiť a nemusím zbytočne kupovať ďalšie
@babovka2321 nuž tak to ti neviem povedať, preskúmam 😅
@motogirl699 ja by som ich použila.
@babovka2321 vieš čo, mala som aj tzv poporodne a nejaký, resp žiadny rozdiel tam nieje. Žiadna extra priedušnosť, meníš ich tak často ako sa dá. navyše nič moc krvácať v mene priedušnosti kade tade.
@haley7897 tak ja som ich pouzivala len kym som lezala v porodnici a teda vtedy je dost vhodne vetrat 🙂 nepodarilo sa mi cez to pretiect
@babovka2321 jj, kym vyslovene len ležis a pod sebou podložka tak áno, prečo nie. V nemocnici nieje úplne pohodlné ležať úplne "bez" 😬
Je fakt, že ja som išla hneď par hodín po pôrode domov a hneď normálne fungovať - vodiť dcéru do školy a pod, takže túto fázu som vynechala.
Ale všeobecne, myslím si ze sa neoplatí kupovať predražené poporodne vložky, čokoľvek dostatočne savé a mäkké poslúži skvele. Keď ich bude meniť často, budú rovnako hygienické
@haley7897 no tak zas uz do bezneho zivota by som si tu megalomansku poporodnu vlozku zas nedala :D ale v porodnici boli super
@babovka2321 tak vždy sa dá nahodiť nejakú tuniku alebo šaty a môžeš ísť širokorozchodným krokom 😅
Jj, do pôrodnice ideál. Doma, ak sú poranenia ideálne bez + podložka 😁
Mozes pouzivat ake chces. Ja som si kupila najlacnejsie take socikovske vatove menštruačné vlozky, nocne, nech su dlhe a boli uplne dobre
Môžeš kľudne, ale predsa len moč býva tekutejsi ako krv, ale myslím, ze účel splnia
A koľko kusov cca potrebujem do pôrodnice?
@motogirl699 môžeš používať aj normálne vložky ak Ti to nebude nepríjemné. Ja som napr. nedokázala fungovať s porodnickymi vložkami, bud som vetrala holu pindu na posteli alebo sa presúvala po izbe s gatkami a prilepenymi vložkami.
@motogirl699 daj si jednu a vyskúšaj. Pre mňa sú tvrdé a nepohodlné. Nespokojné boli aj moje kamarátky. No neviem si ich predstaviť po nástrihu.
@hlubik tie inkontinenčné?
@motogirl699 ano
aj tak často budeš v sprche a častejšie ich meniť ako pri normálnej menštruácii,,
@motogirl699 ja som vyuzivala po 2 detoch a 2 konizaciach a som tu. Nasa babka toho ma kopu 😉
@motogirl699 asi 2 tyzdne po porode som mala poporodne a potom mi babka poslala inkontinencne a pouzivala som uz len tie.
@motogirl699 určite áno. Ak dostatočne mäkké, to je v podstate to co potrebuješ. Savé by mali byť automaticky dosť...