Môžem mi menzes meškať dva týždne kvôli stresu?

2. jún 2020

Zdravím zienky je možné ze mi meska uz 2 tyzdne ms zo stresu?.. Ide o to ze sme s manželom pred rozvodom a za posledný mesiac boli nase hadky neskutočné.. Tehotna nie som.. Mate skúsenost niektora.??.

zuzi0911
2. jún 2020

Môže byť... No po 2vtyzdnich treba ísť k dr

martinka13
2. jún 2020

Mne bežne raz v roku vynechá mesiac

autor
2. jún 2020

@martinka13 a doktor co na to?

martinka13
2. jún 2020

Nechodim kvôli tomu k lekárovi. Mám to tak už X rokov. Mám 2 deti. Všetko v pohode.

autor
2. jún 2020

@martinka13 takze vy nie ste z tych zien co ma si nemysli ze ak zene ked raz za cas vynecha ms a neuteka s tym hned k lekarovi ze je hazaruduje so svojim zdravim/je na hlavu/uz davno mala sediet u doktora/za tym moze byt milion pricin banalne aj vazne..a pod? :D..je to fajn najst tu niekoho takeho.

martinka13
3. jún 2020

Nie, nie som z tých. Chodím pravidelne každý rok na prehliadky a nemám iné problémy. Nevidím dôvod. Inak moja mamina to tiež tak mala.....

maciatkolulu
3. jún 2020

Mne tiež pred tromi mesiacmi 1x meskalo mesiac a tiež som nebezala k Dr. Rozbehlo sa to samé a už mám zase ako hodinky.

lulu2014
3. jún 2020

Ano moze byt. Zatial sa vobec kvoli tomu nestresujte. Stres je velka potvora a ovplyvnuje vsetko v organizme. Ak chodite na preventivky a je vsetko ok tak aj teraz by malo. Telo si same reguluje vela veci. Ale ak by ste mali vy pocit ze nieco nie je ok tak kludne sa vyberte na "kukuc". Je mi jasne ze problem moze prist aj medzi preventivkami.Aj mne sa stava ze meska ci pride skor. Bol aj posun 3t. Inak pravidelne.

zuzu1232
3. jún 2020

Ak sa vám do týždňa nerozbehne ja osobne by som navštívila gyndu určite to môže byť stresom ale kľudne aj niečo iné a pokiaľ máte pravidelný menzes tak je to iné ako keď niekomu mešká stále

autor
3. jún 2020

@zuzu1232 ja som praveze nikdy nemala pravidelny..a po porode to bolo ešte horsie..mala som pred rokom cystu a tu mi aj odstranili laparoskopicky..presne pred rokom som bola na operaci.a po operacii povedal primar ze inak vsetko OK..ani endometriiozu nemam a toho som sa bala..tak neviem..