Aj ked som.po.porode 1,5 roka a kojim len v noci?
Samozrejme, kľudne.
☹️ nechápem prečo, kojim iba večer, no posledné dni viac krát.. tuto noc ma chytila bolesť v jednom a mam tam taku hrcku a ta boli.. nič iné nemam ,ani teploty,tak neviem co to je...
Ja keď som to mala nedávno, tak som mala dva dni teplotu a potom dva dni hrčku aj červené fľaky. Samo to prešlo, iba som si to masírovala a kojila čo najviac. Inak poradiť neviem, som amatér, iba dva mesiace kojenia mám za sebou.
@svokrinjazykmonika ja som to mala tiež niekedy 5t po pôrode, tiež s teplotami a skončila som na ATB. No teraz msm len tvrdú boľavu hrčku na dotyk a inak nič 😰
Ja som chytila zápal prsníka 5 rokov po kojeni. Bolo leto, prišla som spotena z cvičenia a nechcelo sa mi ísť hneď do sprchy. A ešte navyše sa v tom čase sestre narodilo babo a keď bola u mňa, tak sa mi zrejme zbúrili hormóny🙂 Ktovie. Ale doktorka na sone mi tvrdila, že to až také nezvyčajné nie je, že zápal mávajú aj dôchodkyne. Ale u teba je to z dojčenia.
Ešte doplním, že sa Ti mohol upchat len mliekovod. Skús si to miesto dobre rozmasirovat pri sprchovaní.
Treba ísť ku gyn po sviatkoch môže to byť aj cysta čokoľvek
Rok nekojim a trapim sa s opakovanymi zapalmi prsnika. Akurat si jednym prechadzam. Nastastie bez teplot, ale bolest horsia ako porod. Ani po atb mi hrcka uplne nemizne. Uz stresujem nad kadecim. V januari idem na vysetrenia, tak som zvedava..
Prvá domáca pomoc je priložiť kapustový list, sťahuje zápal.
Mozes mat jasne