ahojte baby je zle mat pohlavny styk po potrate?
Velmi ok to neni, mozes lahsie dostat infekciu.
Ako vies ze si potratila ked nekrvacas?? To sa ako da potratit bez krvacania? To urcite este pride, no neviem ako ty, ale ja som po potrate mala uplne ine myslienky ako hned sex.
Mne príde tiež divne že nekrvacas po potrate, však by si sa mala vyčistiť ! A tiež by som asi sex neriešila ...
@madona333 tak akoze to som absolvovala aj ja a nech tu napise zena, ktora po tom.nekrvacala,.resp nespinila. Mimochodom.neviem ci vies ako sa to robi, ale umelo ti pri tom.roztvoria krcek maternice a tak ti to daju prec, tym je to cele narusene a citlive a rozhodne by som.neriskovala teraz infekciu. Ale je to tvoje telo, ak mas chut, tak kludne.
@madona333 to ta tak vagina svrbi?
A ty si ináč zdravá ? Vieš o tom že tam môžeš zaviesť infekciu ? A ako je možné že včera kyretaž a dnes nešpiniš ..ako neviem ale asi každa normálna by plakala do vankúša a nie ešte sexovala 🙈
Bože to autorka je závislá na sexe alebo čo že nevydrží dva tri týždne aspon
Ja som mala MA,tiež ma museli čistiť,ale pár dní som špinila a sex bol to posledné na čo sme s manželom mysleli,keďže sme prišli o bábätko...no a mimochodom pri zákroku som sa nakazila nejakou infekciou,z ktorej sme sa museli liečiť obaja,lebo to mohlo ohroziť ďalšie tehotenstvo...
Keď chceš riskovať peknú infekciu, tak nech sa páči, sexujte.Nechápem, to je taky problém vydržať niekoľko týždňov? 🙉🙉
Podla mna si na ten mila autorka bola na potrat a nie potratila... Kedze hned myslis na sex... To je choré... Normálny chlap by to ani nechcel, ked vie , ze pred par hod.vybrali bábätko odtiaľ...
Bud si ninfa alebo ja neviem... Den po potrate ona rieši kedy môže mat sex... Nechcela si sa spýtať kedy môžeš byť zas tehotná...? Bolo by to krajšie... Ako kedy môžeš mat sex... Hned vcera si mala sexovať.... Dpc
Kamarátka potratila a krvácala dlho tak tu nepíš hlúposti.Hneď po potrate sexovať 🤦.
No nič naša madona už tu není zrušila si účet 🙈
@licc Však si robíš srandu?
@littlebubble nie, prečo myslis?
@licc Ak potratila v nejakom 7 týždni tak vôbec nemusí čakať 6 týždňov.Jedine, že porodila normálne v nejakom 4 mesiaci.
Známa bola takto v nemocnici a vôbec nemusela čakať 6 týždňov.Všetko bolo v poriadku po mesiaci.
@littlebubble no ale tuto pani bola na kyretaz, ked si precitas. Tam je klasicke sestonedelie.
@licc Aj ona bola.Podstúpila dobrovoľnú interupciu.Počkala do prvej MS.
@licc Je tam šestonedelie, ale ani po pôrode žena nemusí čakať.Po mesiaci ona bola už v poriadku.Bola aj u lekára.Po pôrode sú väčšie zranenia.Pani však chcela skúšať hneď 🤷.
@littlebubble Ďalšia známa potratila spontánne a tiež nemusela čakať.Hneď sa všetko vyčistilo po MS.
@littlebubble mozes mat sex kedy chces, naozaj. Kludne aj den po potrate/porode, ked krvacas ako zarezana ovca. Ale ja som zdravotnicka, doktorka a hovorim ti, oficialne odporucanie. Plus teda vlastna skusenost po potrate. Ak je kyretaz, alebo porod (cisarsky, normalny pripadne predcasny porod mrtveho dietata) so sexom sa odporuca cakat sestonedelie.
Ahojte, chcela som sa spýtať mala som samovoľný potrat !!😕 mala som ho týždeň a dnes som s priateľom mala sex a už nekrvácam len špinim myslite že dostanem infekciu alebo niečo bojím sa toho.
No to zavisi po akom case.