Môžem mať pohlavný styk po potrate?

madona333
20. mar 2021

ahojte baby je zle mat pohlavny styk po potrate?

pininka1
20. mar 2021

No to zavisi po akom case.

madona333
autor
20. mar 2021

@pininka1 vcera som potratila ale ako citim sa Ok nic ma neboli nekrvacam tak nvm a Dakujem.

selest
20. mar 2021

Velmi ok to neni, mozes lahsie dostat infekciu.

pininka1
20. mar 2021

Ako vies ze si potratila ked nekrvacas?? To sa ako da potratit bez krvacania? To urcite este pride, no neviem ako ty, ale ja som po potrate mala uplne ine myslienky ako hned sex.

3petka
20. mar 2021

Mne príde tiež divne že nekrvacas po potrate, však by si sa mala vyčistiť ! A tiež by som asi sex neriešila ...

madona333
autor
20. mar 2021

@pininka1 no bola som asi v nemocnici a tam mi potvrdili spravili mi vyskrab

pininka1
20. mar 2021

@madona333 tak akoze to som absolvovala aj ja a nech tu napise zena, ktora po tom.nekrvacala,.resp nespinila. Mimochodom.neviem ci vies ako sa to robi, ale umelo ti pri tom.roztvoria krcek maternice a tak ti to daju prec, tym je to cele narusene a citlive a rozhodne by som.neriskovala teraz infekciu. Ale je to tvoje telo, ak mas chut, tak kludne.

snowflake07
20. mar 2021

@madona333 to ta tak vagina svrbi?

mariska1989
20. mar 2021

A ty si ináč zdravá ? Vieš o tom že tam môžeš zaviesť infekciu ? A ako je možné že včera kyretaž a dnes nešpiniš ..ako neviem ale asi každa normálna by plakala do vankúša a nie ešte sexovala 🙈

borka168
20. mar 2021

@madona333 no neviem ako vám ale mne gynekologicka povedala čakať do prvej normálnej menštruácie, a tá príde do 6 týždňov. Inak riskujete infekciu

zuzubb007
20. mar 2021

Bože to autorka je závislá na sexe alebo čo že nevydrží dva tri týždne aspon

ab727
20. mar 2021

Ja som mala MA,tiež ma museli čistiť,ale pár dní som špinila a sex bol to posledné na čo sme s manželom mysleli,keďže sme prišli o bábätko...no a mimochodom pri zákroku som sa nakazila nejakou infekciou,z ktorej sme sa museli liečiť obaja,lebo to mohlo ohroziť ďalšie tehotenstvo...

nelca0510
20. mar 2021

@madona333 po prvej MS. To snáď vydržíte.

jaskolka
20. mar 2021

Keď chceš riskovať peknú infekciu, tak nech sa páči, sexujte.Nechápem, to je taky problém vydržať niekoľko týždňov? 🙉🙉

aneta129
20. mar 2021

Podla mna si na ten mila autorka bola na potrat a nie potratila... Kedze hned myslis na sex... To je choré... Normálny chlap by to ani nechcel, ked vie , ze pred par hod.vybrali bábätko odtiaľ...
Bud si ninfa alebo ja neviem... Den po potrate ona rieši kedy môže mat sex... Nechcela si sa spýtať kedy môžeš byť zas tehotná...? Bolo by to krajšie... Ako kedy môžeš mat sex... Hned vcera si mala sexovať.... Dpc

aneta129
20. mar 2021

@madona333 cítim sa ok... Pana beka 🤦‍♀️

littlebubble
20. mar 2021

Kamarátka potratila a krvácala dlho tak tu nepíš hlúposti.Hneď po potrate sexovať 🤦.

mariska1989
20. mar 2021

No nič naša madona už tu není zrušila si účet 🙈

ab727
20. mar 2021

@aneta129 tiež mi to napadlo,ale ako čítam,už zrušila účet

licc
20. mar 2021

@madona333 v tom pripade treba pockat 6 tyzdnov. Je to klasicke sestonedelie, ako pri porode

littlebubble
20. mar 2021

@licc Však si robíš srandu?

licc
21. mar 2021

@littlebubble nie, prečo myslis?

littlebubble
21. mar 2021

@licc Ak potratila v nejakom 7 týždni tak vôbec nemusí čakať 6 týždňov.Jedine, že porodila normálne v nejakom 4 mesiaci.
Známa bola takto v nemocnici a vôbec nemusela čakať 6 týždňov.Všetko bolo v poriadku po mesiaci.

licc
21. mar 2021

@littlebubble no ale tuto pani bola na kyretaz, ked si precitas. Tam je klasicke sestonedelie.

littlebubble
21. mar 2021

@licc Aj ona bola.Podstúpila dobrovoľnú interupciu.Počkala do prvej MS.

littlebubble
21. mar 2021

@licc Je tam šestonedelie, ale ani po pôrode žena nemusí čakať.Po mesiaci ona bola už v poriadku.Bola aj u lekára.Po pôrode sú väčšie zranenia.Pani však chcela skúšať hneď 🤷.

littlebubble
21. mar 2021

@littlebubble Ďalšia známa potratila spontánne a tiež nemusela čakať.Hneď sa všetko vyčistilo po MS.

licc
21. mar 2021

@littlebubble mozes mat sex kedy chces, naozaj. Kludne aj den po potrate/porode, ked krvacas ako zarezana ovca. Ale ja som zdravotnicka, doktorka a hovorim ti, oficialne odporucanie. Plus teda vlastna skusenost po potrate. Ak je kyretaz, alebo porod (cisarsky, normalny pripadne predcasny porod mrtveho dietata) so sexom sa odporuca cakat sestonedelie.

babulka97
21. mar 2021

@madona333 po prvom menzes by si mala až aby si nedostala infekciu

adeliiss
1. jún 2024

Ahojte, chcela som sa spýtať mala som samovoľný potrat !!😕 mala som ho týždeň a dnes som s priateľom mala sex a už nekrvácam len špinim myslite že dostanem infekciu alebo niečo bojím sa toho.