Môžem mať počas cyklu dvakrát ovuláciu?

kukucka1991
5. jún 2017

Pekny Vecer,
Môze sa stat ze màm pocas cyklu 2 x ovulaciu?
Mam rovnake silne bolesti v podbrusku ako vzdy ( man priesvitny hlien alebo skor vodove) mam 28 dnove cykly. Mavam na 14-15 den takto aj som mala teraz uz je 19 den . Ci blbost? Najprv som si myslela ze uz menzes zacina ale na to je priskoro
Dakujem

01tatianka
5. jún 2017

Myslím že áno, tak mám dvojičky s tyzdnovym rozdielom 🙂

kukucka1991
autor
5. jún 2017

@01tatianka fakt? No ja som sa ulakla ze menzes ale nakoniec nie . S testami sa nesledujem ale podla hlienu

01tatianka
5. jún 2017

@kukucka1991 mám dvojvajecne dvojičky tak si myslím že hej 😁 a týždňový rozdiel.. ja som tiež nesledovala ani nič , sú to len moje dohady a spojitosť s tým všetkým a dáva mi to logiku 😊

kukucka1991
autor
5. jún 2017

@01tatianka ano ano ak tak pises ma to svoju logiku 🙂 uha mam to asi po prve alebo mozno len take bolestive

pininka
6. jún 2017

Ja si roky sledujem ovulaciu a presne uz rozpoznam hlien kedy prisla, ale ked sme sa snazili o druheho syna,kedze som jeden potrat uz mala,zacala som v predstihu jest kyselinu listovu a mala som aso tri mesiace dvakrat ovulaciu,ale jedna bola akoby falosna. Neslo mi do hlavy ze neviem otehotniet,ked predtym som dvakrat otehotnela na prvy sup. Tak som kyselinu vysadila,na druhy mesiac prisla uz len jedna ovulka a bola som tehotna.