Pred 2 tyzdnami mi skoncilo sestonedelie (a cistila som sa do posledneho dna). A dnes rano mi zacala tiect krv. Myslela som si, ze ked zena plne koji, ze tak skoro menzes nepride 🤷♀️ci to moze byt nieco ine? Prvu kontrolu na gynde po porode mam mat akurat buduci tyzden 🤦♀️
@lylyjana ja som plne kojila a dostala som menzes po 4 tyzdnoch od porodu. Cistila som sa, potom 2 dni nic a potom som dostala menzes. Takze je to mozne aj pri plnom kojeni. Je to v poriadku. 😉
@lylyjana ja som tiež mala po dvoch týždňoch,tak ako ty. Vieš nie u každej ženy platí to že keď kojis nemáš menzes, môže aj nemusí....
ja som kojila od rana do rana furt a plnohodnotny menzes mi nastupil za 8 tyzdnov, myslela som ze ma picne 🙈
ja este dodam ze 8 tyzdnov po porode
Nemusi to byt menzes. Ja som zacala tiez krvacat po sestonedeli a nakoniec boli to este zvysky plodovych obalov. Tiez som sa bala, ze tak skoro mi prisiel menzes. Bol to druhy porod. Nakoniec som ho dostala az po cca 16 mes po porode.
Ja som tiez tak zacala ale bolo to len dicistovanie, potom az po 5 mesiacoch prislo naozaj.
moze to byt docistovanie, ale aj normalny menzes. Ja som tiez dostala klasicky menzes opakujuci sa kazdy mesiac - presne po sestonedeli, kojila som, kamaratka takisto, kojila este viac ako ja a dalsia kamoska kojila kratsie ako my dve a menzes nedostala, az cca mesiac po odstave.. je to brutalne individualne
2x mi prišlo hned po 6stonedeli. 😉
Ja som dostala 8 týždňov po. Kojenie není antikoncepcia ani záruka toho, že ten menzes nedostaneš
Ja som dostala na deň presne 7 týždňov po pôrode a tiež som plne kojila. Je to smola, ale je to normálne, aj keď nie bežné.