Ahojte zeny moztee mi prosim vas poradit..kojim svoje dieta a chcem sa opitat ci mozem jest slahacku ..?
@filomenia myslis ako pocas kojenia? Mozes, len pozor, aby si si babo nezaprasila, ked ti kvapne z lyzicky. 😀 Mozes, samozrejme, ak nemate ani jeden LEKARSKY DOKAZANU alergiu na mlieko.
P.S. ja som bezne jedavala pocas kojenia s dcerou na prsniku a veruze sa jej obcas uslo omrviniek alebo perkeltu na licko 😀
Myslim tak vseobecne ci mozem jest slahacku nie pocas kojenia...a dzus jablkovy nozem pit? Je to moje prve dieta a neviem co mozem ked kojim
Žienky nie v zlom ale načo tie ustipacne poznámky...😏záleží od bábätka môj syn mal také koliky že som naozaj jedla skoro len suchý chleba :p nemohla som nič smotanové a kooopec ďalších veci.takze žiaľ nie každá žena môže všetko počas kojenia.😏
Ved prave preto sa pitam bojim sa jest hocico davam si velky pozor co zjem
@andovka007 preco ustipacne? Dieta ma min.1,5 mesiaca a teraz sa zaujima, co moze jest? Ved to nie je pausalne u kazdeho rovnakeho a kazda si to musi odsledovat sama, ci nieco skodi.
Samozrejme že každá si to musí odsledovať sama čo škodí a čo nie..ale žiaľ väčšinou sa ženy pozastavujú nad tým prečo sa niekto pýta či môže napríklad šľahačku...ja som len podala vlastnú skúsenosť že som takmer jedla len suchý chleba 😛autorke príspevku tiež odporúčam len skúšať 😉
@filomenia my papame uplne vsetko. Aj ked sa s manzelom obcas v noci zobudime na synove prdkanie v style stareho chlapa :D ale neboli, netrapi, nema nafuknute brusko, je spokojny, neriesime. Treba vyskusat, nepytat sa druhych. Co jednemu babatku nevadi, ine moze potrapit, takze treba zistit, ako je na tom tvoj drobcek.
V ziadnom pripade nic nejedz 🙂, az ked ti skoncia prazdniny a vratis sa do skoly a prestanes si tu robit prcu 😂. A si na materskej streanke, tak zacni pouzivat zdrobneninky a davaj este stupidnejsie otazky, aby si zapadla. 😇😅😂
A preco by si nemohla? 😮