Môžem ísť s priateľom do ambulancie na vyšetrenie spermií?

sajinkaa
7. nov 2024

Ahojte. Mám trosku chúlostivú otázku. Priateľ ide na vyšetrenie spermii, ma problém sa spravit sam. Samozrejme im musí dať vzorku. Chcela by som sa spýtať. Môžem ísť s nim do ambulancie?

colsami
7. nov 2024

Neakceptuju moznost ze donesie z domu? Do nejakeho casu?

taktotedanie
7. nov 2024

@sajinkaa da sa aj z domu ale do 30min musi byt v labaku

jaskolka
7. nov 2024

Je možné odniesť vzorku priamo do labaku z domu,ale je tam nejaký časový limit.

simik22
7. nov 2024

Odpoved na otázku 🙂 áno môžeš. Aj ja som chodila s manželom. Aj keď odoberali spermie pred IUI.

chrobak7
7. nov 2024

@sajinkaa "ma problém sa spravit sam" tak tomuto neverím. To ty tam chceš byť s ním. Ale dobre, ak to jemu nevadí, choďte tam spolu. Ale v ambulancii to je len úkon odovzdania nádobky so vzorkou, nič viac sa od vás neočakáva.

Inak na spermiogram sa vzorka neodoberá v ambulancii, ale ako písali, donesie sa, alebo majú na to osobitnú miestnosť, alebo keď nie, tak ho pošlú na WC. A na WC s ním asi nepôjdeš, aby ťa tam pri tom videl alebo to dal urobiť tebe. Či?

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
belllinka
7. nov 2024

neverím, že nejaký chlap sa nevie spraviť sám

tiana080
7. nov 2024

@belllinka ani ja, skôr žena bude ten typ, že MUSÍ byť pri tom, čo keď náhodou sa bude pozerať, alebo myslieť na inú? 😀 A to je choré.

michelle567
7. nov 2024

Možno sa boji aby nepopytal sestričku 🙈🤣

belllinka
7. nov 2024

@tiana080
@michelle567 možno je to ten typ žien, čo si myslí, že jej muž si to sám nerobí, čiže nevie ako na to 🙂

zuzanka.zuzu
7. nov 2024

kks ani vyhoniť si ho nemôže sám 😂😂

bielasovicka
7. nov 2024

Tiež si myslím ze ho asi samého nechce pustiť. Ved načo by tam chcel mať ženu? Skôr by mu to bolo trápne, keď tam s nim pôjde 🤦🏼‍♀️

mondolina
7. nov 2024

môjmu by bolo trápne keby som s ním liezla do kabínky na odber🙈 hej bol asi 3 x a ani raz nás to nenapadlo.

zirafienka
7. nov 2024

@sajinkaa vie čo chcela vedieť a účet zrušila...

bielasovicka
7. nov 2024

Nečudujem sa..

bielasovicka
7. nov 2024

@zirafienka no neviem ci chcela počuť takéto odpovede 😜

zirafienka
7. nov 2024

@bielasovicka tak to určite nie😂, odišla sklamaná

katik22
7. nov 2024

Áno môžeš ísť s ním