Ahojte. Mám trosku chúlostivú otázku. Priateľ ide na vyšetrenie spermii, ma problém sa spravit sam. Samozrejme im musí dať vzorku. Chcela by som sa spýtať. Môžem ísť s nim do ambulancie?
@sajinkaa da sa aj z domu ale do 30min musi byt v labaku
Je možné odniesť vzorku priamo do labaku z domu,ale je tam nejaký časový limit.
Odpoved na otázku 🙂 áno môžeš. Aj ja som chodila s manželom. Aj keď odoberali spermie pred IUI.
@sajinkaa "ma problém sa spravit sam" tak tomuto neverím. To ty tam chceš byť s ním. Ale dobre, ak to jemu nevadí, choďte tam spolu. Ale v ambulancii to je len úkon odovzdania nádobky so vzorkou, nič viac sa od vás neočakáva.
Inak na spermiogram sa vzorka neodoberá v ambulancii, ale ako písali, donesie sa, alebo majú na to osobitnú miestnosť, alebo keď nie, tak ho pošlú na WC. A na WC s ním asi nepôjdeš, aby ťa tam pri tom videl alebo to dal urobiť tebe. Či?
neverím, že nejaký chlap sa nevie spraviť sám
Možno sa boji aby nepopytal sestričku 🙈🤣
@tiana080
@michelle567 možno je to ten typ žien, čo si myslí, že jej muž si to sám nerobí, čiže nevie ako na to 🙂
kks ani vyhoniť si ho nemôže sám 😂😂
Tiež si myslím ze ho asi samého nechce pustiť. Ved načo by tam chcel mať ženu? Skôr by mu to bolo trápne, keď tam s nim pôjde 🤦🏼♀️
môjmu by bolo trápne keby som s ním liezla do kabínky na odber🙈 hej bol asi 3 x a ani raz nás to nenapadlo.
@sajinkaa vie čo chcela vedieť a účet zrušila...
Nečudujem sa..
@zirafienka no neviem ci chcela počuť takéto odpovede 😜
@bielasovicka tak to určite nie😂, odišla sklamaná
Áno môžeš ísť s ním
Neakceptuju moznost ze donesie z domu? Do nejakeho casu?