Ahojte, menštruácia mi meškala 5 týždňov co je u mna uplne normalne. Tak som sla doktorovi, ktory mi dal vyvolavacku - to je tiez rutina u mna. Po tejto injekcií som vzdy do týždňa dostala menzes. Keďže sme si s partnerom mysleli ze mam v sebe injekciu, tak sme sa odviazali a sli do toho párkrát naplno..takže prešiel týždeň aj 2 dni od injekcie a ja menzes stale nemam, pri tom mi doktor sam povedal ze maternicu mam tak vysoko ze by som dostala za lar dni sama tak ci tak.... Myslíte ze by dalo otehotnieť po injekcio?
@24natalia11
"..ze mam v sebe injekciu..." a to je snad nejaka antikoncepcia? 😳 ano, tehotenstvo vzdy pripada do uvahy, ked idete naplno.
@veronikaszabova Tiež som ostala ohúrená :D
@modrykoniicek mozno jej tou injekciou zastuploval krcek, aby spermie nepresli dalej 🙈🤣🙈 na margo toho "mam v sebe injekciu"
@veronikaszabova Mne došli po 2 vyvolávačke jak som vtedy písala..Ale z kade nabrala, že ju to ochráni? :D teraz mi nedošli zas cez pauzu a beriem lieky.
Jasné, že akonáhle neberie lieky alebo sa nechráni tak môže otehotnieť.
Ach mamooo 😂
Asi ani nevie načo ta injekcia slúži.
Cakala som serioznu odpoveď a nie vysmievanie. Nie som sprostá, viem co vsetko na co slúži. Prestavte si ze ked uz clovek vie ze bude mat menzes, citi to na sebe, partner sa môže kľude do teba urobiť. Povedali mi to aj kamarátky co to skusili a taktiež aj my sme to uz parkrat urobili a nic sa nestalo, preto ked mi doktor ze mam maternicu vysoko ze uz za par dni budem mat menzes sme si to dovolili. Absolútne neslo o to ci mam alebo nemam injekciu
@24natalia11 no takto. Ja som otehotnela 2 dni pred ocakavanou menstruaciou - viem presne, lebo manzel bol odcestovany a nasledne zas ja na 3 tyzdne. Ze som tehotna, som zistila na sluzobke. Nechraneny sex vzdy znamena, ze je sanca otehotniet. Silny orgazmus moze vyvolat dalsiu ovulaciu. Ze niekto skusil nechraneny sex a neotehotnel neznamena, ze to tak bude aj u teba.
PS Nemam pocit, ze som sa ti vysmievala.
@simsalabim ano viem ze je tam vzdy možnosť, konieckoncov aj keby, nic sa nedeje, myslim ze to skor poteší... No a to nebolo na vas, ale na tie ostatne panie. Ale ďakujem
Ahojte kočky dnes mi vyšli 3pozitivne testy môžem sa začať tešiť?
@24natalia11 Prepáč... Ale sex pred menzesom nezaručuje, že neotehotnieš.To čo ti kamarátky povedali sú bludy.
Podstatná je ovulácia.
@24natalia11 no kedze ste sli naplno, tehotenstvo je mozne. A co sa tyka toho, ze maternica bola vysoko, tiez neviem... moj krcok maternice byva tesne pred a prve dni praveze velmi nizko (pouzivam poharik, podla toho viem). Vyssie byva ku koncu menzesu a po.