Dobrý, deň baby prosím poraďte. Môže prežívajú i stres v rodine rozhadzat cyklus a skráti ho na 17dnove. Ú gyn. Som bola všetko ôk
No už dnes som 16dc a už cítim ze ich zajtra dostanem. Doktorka mi odporúča nasadiť antikoncepciu no tu nakoľko by sme chceli zvažujeme bábätko nechcela. Ako sa dá upraviť cyklus aby bol dlhší. MS mávam. 5 dní a ako skončí hneď za 2 až 3 dní cítim vaječníky. aovulácia.
@babulka97 čiže keď sú tak krátke sú anovulacne?
@babulka97 lebo ja cítim vaječníky cca po. MS asi na 3 deň a presne akoby ovulácia
samozrejme. Stres, choroba, prechladnutie, u niektorych zien zmena rocneho obdobia...vselico moze rozhadzat cyklus.Cyklus bez antikoncepsie neupravis. Su zeny, co maju cyklus dhsi, ine zas kratsi a je to dane prirodou (genetikou). Ty si ho sama bez tych liekov len tak sama nedokazes na poziadanie zmenit.....Ak chcete babatko tak cyklus neries. Ked otehotnies, bude ti vsetko fuk lebo cyklus budes mat zastaveny 🙂
@zuzikak áno to viem už mám detičky len ci vlastne sa bude dat otehotnieť pri takomto
preco by nie ? mnoho zien otehotnelo dokonca aj pocas menstruacie. Nie kazda otehotnie len pocas ovulacie / len pokoj a nestresuj sa 😉
@zuzikak ďakujem
Ano. Zvycajne aj dlhsie cykly.
Skus si merať bazalnu teplotu alebo robiť ovulačné testy aby si vedela ci prebieha ovulacia, možno áno, aj napriek tým výkyvom
@babulka97 čiže je veľká pravdepodobnosť ze neovulujem?
Podľa mňa hej, len si to odsleduj
@babulka97 och na to ani nechcem myslieť keďže by som chcela bábätko. Takto krátky som mala vo february potom normálne 27dnove a teraz v máji 17 dňové.
Skus piť alchemilkovy čaj od začiatku menštruácie po ovulaciu, cez ovulacne dní sa piť už nemôže, mal by upraviť menštruaciu
@babulka97 ďakujem za radu. A myslíš co by mohlo spôsobovať tie akoby ovulacnr bolesti dokonca, aj hlien je taky natahovaci vtedy.
Mne stres spôsobil rozhadzanie cyklu,ktory som mala predtym ako hodinky.zrazu to bolo 18-dnovy a na to 33 dnovy a pod.museli mi nasadit liecbu, teraz uz fajn
@zuzinabila co ti nasadili. Porad
Tak to sa musis svojho gynekologa spytat,to je na predpis🙂mne predpisal .myslim ze progesterón to bol
@zuzinabila mne hovorila ze bud duphaston alebo antikoncepciu
Antikoncepciu som urcite na to nebrala ,jednak by som nechcela,jednak moj gynekolog nepredpisuje.myslim ze to nebol ani duphaston ale iny nazov.vsak progesteron sa predava pod roznymi nazvami,nielen duphaston
Môže a ešte ako. Ja mám aktuálne zo stresu veľký a celkom vážny problém s kožou, čo sa mi prejavuje zápal takže "super".
ano, mozes ho kvoli tomu aj uplne stratit
Jasné, že môže. A poriadne!
ja som v najviac stresovom období menzes celkom nemala
Áno môže.. tiež mam veľa stresu v praci.. a mala som niekoľko cyklov anovulačných