Môže mi meškať menzes kvôli stresu?

teby
18. máj 2016

Ahojte baby, potrebovala by som menšiu radu..asi v polke marca som mala pohlavny styk kedy nam praaskkol kondom, uzila som tabletku po asi po 30hodinach, dostala soom to do tyzdna cca tak ako aj malo, teraz mi to meska 3 tyzdne.. aktualne mam skuskove cize stres a vsetko okolo toho.. moze mi to meskat len kvoli stresu? :-\

cervikpepik
18. máj 2016

@teby moze,ale urob si tehot. test...

misel0806
18. máj 2016

Stres psychyka robi velmi vela,ale nic sa nestane ked sa otestujes nech vies nacom si😊

cristi
18. máj 2016

kvoli milion veciam moze meskat ms....ak chces vylucit alebo potvrdit tehotenstvo, existuje velmi jednoduche riesenie, urobit si tehotensky test alebo zajst ku gynekologovi...

mista112
27. nov 2017

Ahojte potrebujem poradiť po pôrode som schudla 40 kg uz je tomu 11 mesiacov menstruacia bola pravdilne ale uz 4 mesiace mam nepravidelný cyklus , pred dvoma mesiacmi som mala styk kramy mi prišli včera som si robila test a bol negatívny brala som aj antidepresíva ktoré som vysadila pred 3 týždňami za posledný mesiac som schudla 5 kg a terás mi mešká ms uz 9 dni a este som zabudla mam j veľké stresy môže to byt tým ze som schudla a ze mam stresy