Ahojte baby chcem sa opýtať mešká mi menštruácia. Naposledy som mala 26. Júla a v auguste som nemala ale od štvrtka mam bolesti pod bruška a bolia ma aj kríze. Vyskúšam ešte červené víno. Tento mesiac bude pol roka co neberiem antikoncepciu. Myslíte že to môže byť ešte tou antikoncepciou alebo by som mala ísť na gyndu? Ďakujem za všetky rady.
@florianabotosova ako keby si pisala o mne. Mam presne tento problem. Skusala som aj tehotensky test, s negativnym vyskedkom. Pripusujem to lieku, ktory som brala, aby som nedostala menzes na dovolenke. Asi mi rozhadzal cyklus, predsa je to hormon...
@diaalex ešte nie pretože stále keď mi meškali som ho mala negatívny, no vtedy mi meškali tak 10 dní
@filipko14 hak už neberiem 6 mesiac a iné lieky neberiem občas si dám magnézium lebo mam tetaniu a keď mám nízky tlak tak si magnezium nedám lebo je mi potom zle
@florianabotosova ahoj, po tej antikoncepcii mas rozhadzany menstruacny cyklus. ja som si ho upravila prirodnymi produktami a teraz mam 28 dnovy cyklus a ani neviem, ze menstruacia pride, bez bolesti
Ja som mala tiez poslednu menstruaciu 20.7 a meska mi, ber to aj kvoli tomu ze je rychla zmena pocasia, mozno to bude aj stres atd..
@florianabotosova tehu test si skúšala?