Môže menštruácia meškať aj z cestovania aj keď cestovanie bolo až po ovulácii? Takže na ovuláciu to vplyv nemalo ta normálne prebehla..
Teoreticky nie, ale mne sa cyklus zasadne vzdy prisposobi tomu, ze budem cestovat, a menstruaciu mam doslova na kazdej dovolenke, bez ohladu na to, ci bola rezervovana ok dopredu alebo tri tyzdne dopredu. Tak tebe sa mozno zasa oddialila pre cestovanie.
Áno, môže. Ja som opačný prípad, po dlhej ceste sa mi spustí. (Viac než 8 hodín). Je úplne jedno, kedy bola predchádzajúca 🤷. Takže toľko moje dovolenkové radosti 🥴
z cestovania ako takeho neviem, ale ak ta to nejakym sposobom stresovalo, tak si myslim, ze to rozhodne mozne je. na cyklus vplyva fakt strasne vela veci, faktorov. cize zase by ma to az tak neprekvapilo.
neviem, lebo si mala uz po ovulacii a vtedy sa uz veci hybu svojim smerom. kolko ti meska?
@janetinka27 ved práve, 18 dní od ovulácie, menzes mešká 5 dní..
skusala si test?
@janetinka27 keď som bola 10dpo tak večer a bol negatívny.. Od vtedy nie
tak ja vzdy ked bola cez vysoku v lete v USA som tam bola bez menzesu, vzdy po navrate na SR mi nabehla naspat.
ak to bolo 10deni po ovulke a vecer, tak je tu prvdepodobnost, ze ak si tehu,t ak ti test este neukazal.
testy na uplnom zaciatku tehu sa robia vzdy rano. 10dni po ovu moze byt len 7dni po splynuti vajicka a spermie,c ize este sa vobec nemusi tvorit HCG
@falbala132 už som sa vrátila ale. Som späť na sk
mohlo sa to posunut, zas ani mne nenabehla hned, ale nabehla.
moze. ja mam ale opacny problem, neviem, ci to ma aj niekto dalsi, ale po lete lietadlom sa mi velmi silno spusti, aj ked by malo zostavat este par dni.
Toto bude tehotenstvo baby 😆
Blahoželám 👏 🤰 👶
no mozne to je, testni sa znovu,
Dojčim dlhodobo a 2,5 roka som nemala menzes. Leteli sme teraz na dovolenku do tepla na opačnu stranu zemegule a hned som po prilete dostala menzes (časovy posun a všetko dokopy). Nastastie som si menstruacny kalistek pribalila 😊👍✈️ takže dovolenka aj s menzesom bez starosti😁
Úplne kľudne môže, každý stres vplýva na každý hormonálny proces v tele a tým je aj menštruácia.