Môže mať manžel osýpky?

julietkazet
29. okt 2017

Čaute žienky chcela som sa spýtať či ste nemali niekto takúto skúsenosť : Mužovi sa začali vyskytovať vyrážky na tvári, dlaniach a nohách, ktoré pália. Pred pár dňami mal aj teplotu a boli ho hrdlo. Neviete čo by to mohlo byť ? Dosť sa bojíme že , to môžu byť osýpky. Zaaždé rady ďakujem.

sadika
29. okt 2017

Ruky-nohy - usta. Pozri si priebeh a fotky.Je to sice detska choroba,ale moze ju dostat aj dospely

pribinak
29. okt 2017

Osýpky sa u nas vyskytujú uz ken velmi velmi zriedka.
To bude zrejme ruky-nohy-ústa ako pise

pribinak
29. okt 2017

@julietkazet ako pise

nelinka2009
29. okt 2017

virus ruky nohy usta pozri google pozor vysoko nakazlive

hivar
30. okt 2017

a čo tak zájsť k lekárovi?

nelinka2009
30. okt 2017

@julietkazet lekarka je super napad ale najrpv jej avolajte ze tam idete s niecim takym podozrivym

sabca99
30. okt 2017

No to ani neváhajte, pokiaľ má aj horúčku a cíti sa chorý tak už dávno mal sedieť v čakárni u svojho lekára.

sadika
30. okt 2017

Ale pred tym treba zavolat,lebo toto vyzera byt infekcne nech je to cokolvek. Si predstav ze taky clovek si sadne vedla tehotnej. Lekar bud povie ze netreba chodit,alebo urci extra cas pre rizikoveho pacienta.

uhnakova
30. okt 2017

Osypky by mali byt po celom tele. Ak ma vysyp len taky, ako pises, bude to najskor choroba ruky-nohy-usta.

lubi40
30. okt 2017

@julietkazet presne- vyzera to na chorobu ruka-noha -usta. mala som to minuly rok, syn to chytil v skolke. Pre deti skoro neskodne, pre dospeleho to moze napadnut aj mozog. Je to dost nakazlive, treba ostat doma. Ja som dostala nejake specialne antivirotika, po par dnoch to zmyzlo.

karamelka007
30. okt 2017

ruky, nohy, usta...osypky su viac-menej jarna choroba....

julietkazet
autor
30. okt 2017

ďakujem veľmi pekne za rady 🙂 veľmi pomohlo

nelinka2009
30. okt 2017

@julietkazet a,co to teda je??? Ako to dopadlo?