dobry den, mam zrejme zapalenu prsnu zlazu (nekojim), davala som tomu cas, ci to nesutupi, no neustupilo, chcem ist v pondelok na vysetrenie. viete mi poradit, ci ma moze poslat na sono aj obvodna? gynekologa mam v inom meste, tak aby som nemusela cestovat kvoli vymennemu listku za nim.
dakujem.
tak pri akutnom zapale prsnika neni sono to podstatne vysetrenie normalne gynekolog resp gyn pohotovost a predpisat atb najskor alebo mozno chirurg ak je tam absces proste najprv vysetrenie lekarom
Nie všade treba výmenný, ja som bola bez lístka za 10€. Termín mi dali o pár dní, možno by sa našiel aj skorší pri akútnom probléme. Napíš odkiaľ si.
to nemá gynekológ v ambulancii sono? no nazdar.... tak by som to riešila asi tak, že by som ráno zavolala nech mi pošle elektronicky
@zuzanka.zuzu nema sono, dokonca ten moj prsia ani nevysetruje, ma tam na to iba doktorku ktora doachadza jednu sobotu v mesiaci.
@thereisabear byvam v BA, tu mam aj obvodnu.
ja mam totizto podozrenie, ze to mam z liekov, ktore mi predpsiala obvodna, asi tyzden ma iba akoby palilo podkožie na prsiach a jeden som sa zobudila s bolestou pod bradavkou. vizualne a na ohmat to mam OK, len ked zatlacim do bradavky, idem vyskocit z kože, ako ma to vnutri bolí.
Skús Prortg na Mýtnej.
@thereisabear ok, dakujem.
@zuzanka.zuzu uz sa da vymenny vystavit aj alektronicky?
resp. ak viete poradit aj iny vhodny postup, kedze na sono sa asi aj caka a mam dost velke bolesti.