Môže ma poslať na sono prsníka aj obvodná?

11. jún 2022

dobry den, mam zrejme zapalenu prsnu zlazu (nekojim), davala som tomu cas, ci to nesutupi, no neustupilo, chcem ist v pondelok na vysetrenie. viete mi poradit, ci ma moze poslat na sono aj obvodna? gynekologa mam v inom meste, tak aby som nemusela cestovat kvoli vymennemu listku za nim.
dakujem.

autor
11. jún 2022

resp. ak viete poradit aj iny vhodny postup, kedze na sono sa asi aj caka a mam dost velke bolesti.

loginexistuje
11. jún 2022

tak pri akutnom zapale prsnika neni sono to podstatne vysetrenie normalne gynekolog resp gyn pohotovost a predpisat atb najskor alebo mozno chirurg ak je tam absces proste najprv vysetrenie lekarom

thereisabear
11. jún 2022

Nie všade treba výmenný, ja som bola bez lístka za 10€. Termín mi dali o pár dní, možno by sa našiel aj skorší pri akútnom probléme. Napíš odkiaľ si.

zuzanka.zuzu
11. jún 2022

to nemá gynekológ v ambulancii sono? no nazdar.... tak by som to riešila asi tak, že by som ráno zavolala nech mi pošle elektronicky

autor
11. jún 2022

@zuzanka.zuzu nema sono, dokonca ten moj prsia ani nevysetruje, ma tam na to iba doktorku ktora doachadza jednu sobotu v mesiaci.
@thereisabear byvam v BA, tu mam aj obvodnu.

ja mam totizto podozrenie, ze to mam z liekov, ktore mi predpsiala obvodna, asi tyzden ma iba akoby palilo podkožie na prsiach a jeden som sa zobudila s bolestou pod bradavkou. vizualne a na ohmat to mam OK, len ked zatlacim do bradavky, idem vyskocit z kože, ako ma to vnutri bolí.

thereisabear
11. jún 2022

Skús Prortg na Mýtnej.

autor
11. jún 2022

@thereisabear ok, dakujem.
@zuzanka.zuzu uz sa da vymenny vystavit aj alektronicky?