Baby, moze prsnik boliet od chrbtice, ak mam s nou problemy? Na mamografii som bola pred 4mesiacmi a vsetko bolo v poriadku, teraz, už treti krat s pardnovymi odstupmi ma boli pravy prsnik... nenahmatala som si hrcku ani nekojim... len ho mam bolavy bud z pravej alebo lavej strany od stredu hrudnika... bolest po 2-3dnoch vzdy prejde... momentalne si hladam noveho gynekologa, takze akutne to asi nevyriesim....
Ja som tiež žila do vysledkov mamografie s presvedčením, že je to zlé. Nenašla som hrčku, len ma začal bolieť prsník, iba jeden a vnútri. Skúšala som všeličo - chrbtica zvyčajne po pár dňoch aspoň trochu poľaví, alebo masážou. Zapisujem si cyklus - zatiaľ to vždy presne sedí - prsník bolí od ovulácie po prvý deň menzesu, potom zas dva týždne nič.. Mamo neukázala nič, ani cysty. Kamoška má presne to isté (má 45, ja 42), asi je to žiaľ nepríjemný, ale prirodzený proces. Vraj sa to dá zmierniť hormonálnou liečbou, ale tú ja nesmiem pre kŕčové žily. Tak si zrejme môžem vybrať, či ma bude bolieť prsník alebo obe nohy... :D :D
Mozno je to pre niekoho banalita ale mas spravnu velkost podprsenky? Mozno ti tam ona tlaci ak je to iba na jednom miesto a zboku
@harmona nosim sportove podprdy, bez kostic, isto ma netlacia...
@lubica1985 Áno môže, skús si dať rozmasírovať chrbát a daj si Magnézium na uvoľnenie svalstva.
@lubica1985 áno, môže. Bolesť z chrbta, spod lopatky, môže ísť až do hrudnej kosti a môžeš to cítiť ako bolesť v prsníku, tiež som to občas mávala. Treba vyhľadať dobrého maséra, čo robí a ovláda chiropraktiku, aby Ťa napravil, môže to byť vyskočený stavec. Inak bolesť v prsiach pociťujem aj, keď má prísť menzes, ale to je taká iná bolesť. ( ak by šlo o niečo iné a vážnejšie..." hrčka v prsníku "..., tak tá nebolí )